Son maçında 58.dakikada oyuna girip hat-trick yapmış. Bu sezon çıktığı 19 maçta 20 gol 10 asist yapmış. Ronaldocuyum ama Messi de tam bir Goat elbet.
Pep’e gelmeli.Avrupaya dönüp Flick`le ŞL almasını düşlediğim efsane.
38 yaşında Premier Lig ağır olur bence. La liga kendi ligi. bence en iyisi.Pep’e gelmeli.
Barcaya dönme muhabbetleri gördüm gerçekse olabilir ama bana ABD'de bırakır gibi geliyor yarı emekli hayatı yaşayıp keyfine bakıyor bence doğru da yapıyorÖzledik be gözüm 2026 Dünya Kupasını bekliyoruz zor olsa da imkansız değil...
En güzelini yapıyor kral zaten hiç gerek yok uzatmaya. 18 Aralık 2022'de futbolu bitirdi tezini de yazdı.Barcaya dönme muhabbetleri gördüm gerçekse olabilir ama bana ABD'de bırakır gibi geliyor yarı emekli hayatı yaşayıp keyfine bakıyor bence doğru da yapıyor
Son zamanlarda izlediğim en iyi Messi editi olabilir pic.twitter.com/4Q8tyei1oU
— Lionel Messi Türkiye (@LionelMessiTR_) March 12, 2024
Portekiz saflarında olacağız. Her şeyi eşitleyip, kainatın sonuna kadar bu tartışmanın sürmesini sağlayacağız.Fenerden zaten bir halt olmaz. Allah'ım dua kapım açıksa 2026 WC'yi kazanalım GOAT son turnuvasını da kazansın. Arjantin belki de en iyi kadrolardan birine sahip değil ama aidiyeti en yüksek takım. Neden olmasın be neden olmasın 4. yıldızı takalım.
Diyelim ki Portekiz seneye aldı WC'yi. Ronaldo Messi'nin 2022'de yaptığı gibi takımın en önemli oyuncusu olamaz zaten 41 yaşındaki Ronaldo üstüne kadro ve oyun kurarsa Portekiz çeyrek final göremez. Maçların son çeyreğinde falan oynayarak kupayı alırsa da 2022'yle bir tutmamız doğru olmazPortekiz saflarında olacağız. Her şeyi eşitleyip, kainatın sonuna kadar bu tartışmanın sürmesini sağlayacağız.
Olayım Ronaldo ve Messiyi tartışmak değil. Tartıştırmamak. İkiside çok güzide mükemmel, futbol tanrısı oyuncuları. Bugünkü bebekler Yamal, Kaplumbağa ve Halaand'ın bir daha bu ikilinin yanında isimlerinin anılmaması için Portekiz kazansın istiyorum. İster merkezinde Ronaldo olsun isterse yan parçalı olsun. Kazansın bir şekilde de nasıl olursa olsun.Diyelim ki Portekiz seneye aldı WC'yi. Ronaldo Messi'nin 2022'de yaptığı gibi takımın en önemli oyuncusu olamaz zaten 41 yaşındaki Ronaldo üstüne kadro ve oyun kurarsa Portekiz çeyrek final göremez. Maçların son çeyreğinde falan oynayarak kupayı alırsa da 2022'yle bir tutmamız doğru olmaz
Messi sadece 2022'yi almadı 2014'te de turnuvanın en değerli oyuncusu seçilip final oynadıBenim için tartışma hiç olmamıştı bu arada da o tartışma 2022'de resmi olarak bitmişti
![]()
10-12 sezon boyunca üst düzey kapışmak her futbolcunun harcı değil zaten. Benim için 1 her zaman Messi'dir Ronaldo da ilk 5te mutlaka yer alır. Benim oyun görüşüm sebebiyle Ronaldo'nun önünde 2-3 futbolcu var ama ilk 5'e mutlaka alırım.Olayım Ronaldo ve Messiyi tartışmak değil. Tartıştırmamak. İkiside çok güzide mükemmel, futbol tanrısı oyuncuları. Bugünkü bebekler Yamal, Kaplumbağa ve Halaand'ın bir daha bu ikilinin yanında isimlerinin anılmaması için Portekiz kazansın istiyorum. İster merkezinde Ronaldo olsun isterse yan parçalı olsun. Kazansın bir şekilde de nasıl olursa olsun.![]()
Ben ise basketbol tabiri ile Jordan dönemi mi yoksa LeBron dönemi mi basketbol daha hırçın ve iyiydi şekline getirmeyi daha çok seven birisiyim. Herşey eşit olsun, kararı izleyenler versin tarafındayım.10-12 sezon boyunca üst düzey kapışmak her futbolcunun harcı değil zaten. Benim için 1 her zaman Messi'dir Ronaldo da ilk 5te mutlaka yer alır. Benim oyun görüşüm sebebiyle Ronaldo'nun önünde 2-3 futbolcu var ama ilk 5'e mutlaka alırım.
Ama ben rekabeti de seviyorum ve sıkı bir Messi'ciyim. O yüzden rakibinin WC kazanmasını istemiyorum olay o![]()
Uluslar Ligini aldı diye ilah ilan ettiler.Fenerden zaten bir halt olmaz. Allah'ım dua kapım açıksa 2026 WC'yi kazanalım GOAT son turnuvasını da kazansın. Arjantin belki de en iyi kadrolardan birine sahip değil ama aidiyeti en yüksek takım. Neden olmasın be neden olmasın 4. yıldızı takalım.