Spor Lionel Messi

Ruh hastası 3 gol , 2 asistle gene şov yapmış. :Z :bhr: @MEnes

Son maçında 58.dakikada oyuna girip hat-trick yapmış. Bu sezon çıktığı 19 maçta 20 gol 10 asist yapmış. Ronaldocuyum ama Messi de tam bir Goat elbet.

Özledik be gözüm 2026 Dünya Kupasını bekliyoruz zor olsa da imkansız değil...

• Beğendim
Reactions: 12.Adam
Barcaya dönme muhabbetleri gördüm gerçekse olabilir ama bana ABD'de bırakır gibi geliyor yarı emekli hayatı yaşayıp keyfine bakıyor bence doğru da yapıyor
En güzelini yapıyor kral zaten hiç gerek yok uzatmaya. 18 Aralık 2022'de futbolu bitirdi tezini de yazdı.

Şu hayatta görmeyip çok sevdiğim kişiler listesinin üst sıralarında. Futbolu bana sevdiren isim Alex De Souza'dır. Dünya futbolunu sevdiren isim de Lionel Messi'dir. Daha lise 1deyken onu izlemek çok ayrı zevkti futbol oyunlarında ki o dönem Pesciydim onu yönetmek aşırı keyifliydi bir oyunda o keyfi bir daha almam mümkün bile değil.
Dünya Kupasını aldıktan sonra o güzel ve ulaşılması imkansız kariyerini noktaladı ve Amerika'nın yolunu tuttu ki doğru olanı da yaptı. Arabistan'a gitse ufak da olsa bir hayal kırıklığı olurdu ama dünya üstünde çok az kişi Amerika'nın o görkemli yaşamına hayır diyebilir. Gittikten sonra zaten Hollywood yıldızları bile maçlarını izlemeye gider oldu ne güzel bir kariyer sonudur böyle.
Büyük ihtimalle 2026 Dünya Kupasında yani seneye bu zamanlar onu son kez izleyeceğiz her maç her dakika bir neslin kahramanın son zamanları olacak iyi ki varsın Messi futbol sana çok şey borçlu.

Fenerden zaten bir halt olmaz. Allah'ım dua kapım açıksa 2026 WC'yi kazanalım GOAT son turnuvasını da kazansın. Arjantin belki de en iyi kadrolardan birine sahip değil ama aidiyeti en yüksek takım. Neden olmasın be neden olmasın 4. yıldızı takalım.

Son düzenleme:
  • Harika
Reactions: 12.Adam
Fenerden zaten bir halt olmaz. Allah'ım dua kapım açıksa 2026 WC'yi kazanalım GOAT son turnuvasını da kazansın. Arjantin belki de en iyi kadrolardan birine sahip değil ama aidiyeti en yüksek takım. Neden olmasın be neden olmasın 4. yıldızı takalım.

Portekiz saflarında olacağız. Her şeyi eşitleyip, kainatın sonuna kadar bu tartışmanın sürmesini sağlayacağız.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Portekiz saflarında olacağız. Her şeyi eşitleyip, kainatın sonuna kadar bu tartışmanın sürmesini sağlayacağız.
Diyelim ki Portekiz seneye aldı WC'yi. Ronaldo Messi'nin 2022'de yaptığı gibi takımın en önemli oyuncusu olamaz zaten 41 yaşındaki Ronaldo üstüne kadro ve oyun kurarsa Portekiz çeyrek final göremez. Maçların son çeyreğinde falan oynayarak kupayı alırsa da 2022'yle bir tutmamız doğru olmaz :A
Messi sadece 2022'yi almadı 2014'te de turnuvanın en değerli oyuncusu seçilip final oynadı :A Benim için tartışma hiç olmamıştı bu arada da o tartışma 2022'de resmi olarak bitmişti :A

• Beğendim
Reactions: 12.Adam and TenTen
Diyelim ki Portekiz seneye aldı WC'yi. Ronaldo Messi'nin 2022'de yaptığı gibi takımın en önemli oyuncusu olamaz zaten 41 yaşındaki Ronaldo üstüne kadro ve oyun kurarsa Portekiz çeyrek final göremez. Maçların son çeyreğinde falan oynayarak kupayı alırsa da 2022'yle bir tutmamız doğru olmaz :A
Messi sadece 2022'yi almadı 2014'te de turnuvanın en değerli oyuncusu seçilip final oynadı :A Benim için tartışma hiç olmamıştı bu arada da o tartışma 2022'de resmi olarak bitmişti :A
Olayım Ronaldo ve Messiyi tartışmak değil. Tartıştırmamak. İkiside çok güzide mükemmel, futbol tanrısı oyuncuları. Bugünkü bebekler Yamal, Kaplumbağa ve Halaand'ın bir daha bu ikilinin yanında isimlerinin anılmaması için Portekiz kazansın istiyorum. İster merkezinde Ronaldo olsun isterse yan parçalı olsun. Kazansın bir şekilde de nasıl olursa olsun. :)

• Beğendim
Olayım Ronaldo ve Messiyi tartışmak değil. Tartıştırmamak. İkiside çok güzide mükemmel, futbol tanrısı oyuncuları. Bugünkü bebekler Yamal, Kaplumbağa ve Halaand'ın bir daha bu ikilinin yanında isimlerinin anılmaması için Portekiz kazansın istiyorum. İster merkezinde Ronaldo olsun isterse yan parçalı olsun. Kazansın bir şekilde de nasıl olursa olsun. :)
10-12 sezon boyunca üst düzey kapışmak her futbolcunun harcı değil zaten. Benim için 1 her zaman Messi'dir Ronaldo da ilk 5te mutlaka yer alır. Benim oyun görüşüm sebebiyle Ronaldo'nun önünde 2-3 futbolcu var ama ilk 5'e mutlaka alırım.
Ama ben rekabeti de seviyorum ve sıkı bir Messi'ciyim. O yüzden rakibinin WC kazanmasını istemiyorum olay o :A

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: 12.Adam and TenTen
10-12 sezon boyunca üst düzey kapışmak her futbolcunun harcı değil zaten. Benim için 1 her zaman Messi'dir Ronaldo da ilk 5te mutlaka yer alır. Benim oyun görüşüm sebebiyle Ronaldo'nun önünde 2-3 futbolcu var ama ilk 5'e mutlaka alırım.
Ama ben rekabeti de seviyorum ve sıkı bir Messi'ciyim. O yüzden rakibinin WC kazanmasını istemiyorum olay o :A
Ben ise basketbol tabiri ile Jordan dönemi mi yoksa LeBron dönemi mi basketbol daha hırçın ve iyiydi şekline getirmeyi daha çok seven birisiyim. Herşey eşit olsun, kararı izleyenler versin tarafındayım.

LeBron'un bununla alakalı bir açıklaması var: "Ben bir hayalete karşı artık oynuyorum" diye. Aynı dönem oynamaları nasip olmadı. Ama Ronaldo ve Messi için böyle bir durum yok. :) İsteyen istediğini seçsin.

İlk 5 için bu iki ismi koymazsan zaten seni döverler. :)

• Beğendim

Uluslar Ligini aldı diye ilah ilan ettiler. :A

• Güldürdün
Reactions: xdragxx

Bu alana bir cevap yazın...