Dizi PR yiyor bunlar da HalZey kasıyor 😂Bu ikilinin mi yoksa senle benim mi Hudutsuz Sevda hayranlığı daha fazla bilemiyorum. @Alemdar
Dizi PR yiyor bunlar da HalZey kasıyor 😂Bu ikilinin mi yoksa senle benim mi Hudutsuz Sevda hayranlığı daha fazla bilemiyorum. @Alemdar
Çalı Yapkını reklamı yapmıyorlar diye laf etme.Dizi izleyeceklerine antrenman yapsınlar
Afra reddetmiştir bunları ondan yapmazlarÇalı Yapkını reklamı yapmıyorlar diye laf etme.
Len sen de izle sen de antrenman yapma 😂Dizi izleyeceklerine antrenman yapsınlar
Çalı Yapkını reklamı yapmıyorlar diye laf etme.
İkinizi de şöyle rızvan öpsünLen sen de izle sen de antrenman yapma 😂
Allah kahretsin Rızvan gitsin Nedimeyi öpsün 😂
Son bir kişi kaldıVe Erol Babaoğlu Hudutsuz Sevda'da ...
Muhteşem bir transfer🧿
@Emre Ozansoy @ömer karataş @ahmetbey @batuhankaralar @Hobbit @Mr.At @Angelica
İki...Son bir kişi kaldı
Meryem kimAyşe çıksın. Meryem gelsin.
deniz çakır'ı diyor ama gelmez bence sanem çelik olabilir mesela belki amaMeryem kim
Uzerli.Meryem kim
O değil. Ben gerçek hayattaki ismini kullandım. 😁deniz çakır'ı diyor ama gelmez bence sanem çelik olabilir mesela belki ama
Meryem gelsin gelsin 😍Uzerli.
O değil. Ben gerçek hayattaki ismini kullandım. 😁
+ Melisa Döngeli alıyım. İyi dinlendi. Dizinin benim için 1 bölümü kaldı ama olsun. 🤩Meryem gelsin gelsin 😍
o da gelmez bence edhodan euro ile maaş istediği için ayrılmıştı gene anlaşamazlar benceUzerli.
O değil. Ben gerçek hayattaki ismini kullandım. 😁
Nö nö o uzak dursun hem kal be dizi de düzeldi+ Melisa Döngeli alıyım. İyi dinlendi. Dizinin benim için 1 bölümü kaldı ama olsun. 🤩
Gördüm teşekkür ederim Baya iyi takviyelerRıdvan Aybars Düzey, Şener Savaş ve Emre Törün de kadromuzda @Emre Ozansoy @Alemdar