hiç başlamadım siyah kalp ve inci boncuklar yetiyor şimdilikDeha’yı sattın mı 😱
Aşağıda ki alıntıları okuma spoi yersin
Bunu yeni gördüm. Ona benzer bir şey çıktı ama o hikayeyi merak ediyorum.
------
izliyor musun daha?
hiç başlamadım siyah kalp ve inci boncuklar yetiyor şimdilikDeha’yı sattın mı 😱
------
izliyor musun daha?
Bunlar ne ozamanhiç başlamadım siyah kalp ve inci boncuklar yetiyor şimdilik
şu anda izliyorum zaten sen seslenince aniden irkildim
baba karakterinden nefret etmeye başladım zuhala resmen işkence ediyor
------
bu arada yeni gelin aslı çok sempatik bir kız
begümün patlayış sahnesi çok güzeldi ama doğruyuda söylese ablasına karşı terbiyesizlik yaptı gibi
------
zuhalın sonra hiçbişey olmamış gibi gelip odada begümü teselli edişide harikaydı ben olsam bir daha selam vermezdim işte
( başkasına iyilik olsun diye kendimize yaptığımız kötülükler)
dizide geçen bu lafın çok derin manası var @RüzgarGülü hanı şabanın filminde diyorya çok derin manası var saksıya fesleğen gibi geçiririm demek istiyor
------
şu mesajlaşma kısımları çook sıkıcı
Deha’yı yarın bitiririm, öğlen molamda da bakarım inşallah. Nasılda benden başka yorumlayan yok Deha’yı. Önceliğim Karadut olsun istedimDeha’yı sattın mı 😱
------
izliyor musun daha?
Niye uzatsınlar. Asıl hikaye sonra başlıyorDeha’yı yarın bitiririm, öğlen molamda da bakarım inşallah. Nasılda benden başka yorumlayan yok Deha’yı. Önceliğim Karadut olsun istedim
Zuhal ve Tayfun çabuk buluştular, uzatabilirlerdi bile o kısmı
Begüm intihar mı etti 😱
------
Öpüştüler bile ve telefon
ilkbölümün ilk yarım saati bahsettiğin sohbetler ordan alıntıBunlar ne ozaman
Asıl hikaye ne acaba Hızlı bir giriş yaptıklarına göre senaryolarına güveniyor olmalılarNiye uzatsınlar. Asıl hikaye sonra başlıyor
He intihar olayı oldu.
Hiç başlamadım denmez o zaman. Devam etmedim, biraz bakınmıştım denir.ilkbölümün ilk yarım saati bahsettiğin sohbetler ordan alıntı
ilk bölümü bitirebilseydim başladım diziye derdim
İyi iyi dizi birazda olsa sarmış seniAsıl hikaye ne acaba Hızlı bir giriş yaptıklarına göre senaryolarına güveniyor olmalılar
Bir de kim kimin oğlu çıkacak öyle bir şey gördüm olaydan haberim yok ama Bugün öğreneceğim nasılsa
------
Annesini öldürmüş Zuhal 😱 @Dosi
Begüm o atlamadan ufak sıyrıklarla kurtulmuş resmenHiç başlamadım denmez o zaman. Devam etmedim, biraz bakınmıştım denir.
Neyse o zaman sen aradan çık biz @Bully ile yorumlarız diziyi
------
İyi iyi dizi birazda olsa sarmış seni
Daha sürprizler yolda
O kısımlardan sonrasını izlememiştim sonra son bölüme tekrar bakmıştımBegüm o atlamadan ufak sıyrıklarla kurtulmuş resmen
Dizi sardı aynen sen boş dizi önermezsin Bakalım daha nasıl heyecanlanacağım
sen aradan çık falan küstüm artık konuşmuyorum bir saattir umarım! farkındasındırHiç başlamadım denmez o zaman. Devam etmedim, biraz bakınmıştım denir.
Neyse o zaman sen aradan çık biz @Bully ile yorumlarız diziyi
------
İyi iyi dizi birazda olsa sarmış seni
Daha sürprizler yolda
Farketmez olur muyum. 1 saattir konudan konuya atlamana rağmen bana bulaşmadın, kafam ne rahat diliyordumsen aradan çık falan küstüm artık konuşmuyorum bir saattir umarım! farkındasındır
ama neyse hadi yaşadın yine bu kez çabuk affettimFarketmez olur muyum. 1 saattir konudan konuya atlamana rağmen bana bulaşmadın, kafam ne rahat diliyordum
Senin küsmeleri iyi bilirim. 10 günlüğü de görmüştük. 1 saat yanında çok az kalmış
Çok duygulandımama neyse hadi yaşadın yine bu kez çabuk affettim
merak etme bundan sonra öyle kolay kolay küsüp seni üzmeyeceğimÇok duygulandım
Keşke affetmeseydin. Neyse başka yöntemler bulurum elbet
Beddua dönüp dolaşır kendi sahibini bulur.merak etme bundan sonra öyle kolay kolay küsüp seni üzmeyeceğim
inşallah göteborga kıbrıs büyüklüğünde göktaşı düşer
bari dolaşıp bana geldiğinde kıbrıs büyüklüğündeki göktaşı küçülüp kibrit kutusu kadar kalır yoksa başımız belada demektirBeddua dönüp dolaşır kendi sahibini bulur.
Bana beddua işlemez çok şükür