serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE
@serhatt ında sana cezası varmış
serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE
Tuttu ya askıyı çok heyecanlandım ondaserhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE
Aaa sen git ödül olur sana.serhata ceza olarak bu kızla kahve içmeye gönderdik @RüzgarGülü @Bully @Yakamoz-Asi @Dosi @Zeyno @MasacRE
Ne yapalım bunu bence ṣiṣirilmiṣ bir ṣeyleri var
@serhatt ında sana cezası varmış
Tuttu ya askıyı çok heyecanlandım onda
bu ablanın branşı ne ki baküye gitmişken @S.G.A.T. da 1 günlük eğitim almak istiyormuş @MasacRE @DarkLegenD @12.Adam @Dosi @Zeyno @The_ErinchAaa sen git ödül olur sana.
🤢 🤮bu ablanın branşı ne ki baküye gitmişken @S.G.A.T. da 1 günlük eğitim almak istiyormuş @MasacRE @DarkLegenD @12.Adam @Dosi @Zeyno @The_Erinch
bu ablanın branşı ne ki baküye gitmişken @S.G.A.T. da 1 günlük eğitim almak istiyormuş @MasacRE @DarkLegenD @12.Adam @Dosi @Zeyno @The_Erinch
İdm ile herhangi bir siteden videoları indirebilirsin. Warez türü site indirme vs paylaşımı yasak 😉Kardeşler sonun da yeni leptop aldım arşiv yapmıcam da spn,the mentalist ,prison break,fringe vs vs dizileri güvenli altyazısı düzgün ve videoları yüksek kalitede tüm sezon olarak pratik ps'ye zarar vermeden indirebilecek bir yer biliyormusunuz???
Dip not: Umarım bunu sormak yasakların arasında değildir
İdm yüklemeye gerek yok daİdm ile herhangi bir siteden videoları indirebilirsin. Warez türü site indirme vs paylaşımı yasak 😉
çernobili izlemişmiydin acaba? ben indirmiştim zamanında bir türlü izleyemedim her ekrana baktığımda orda ismi duruyor bugün yarın derken o gün hiç gelmediİdm yüklemeye gerek yok da
dizileri indirebilecek site var biliyorum her bölümü teker teker indermek yorucu 15.Sezonluk dizilerim var
pratik çözüm arıyorum arşiv için
yok izlemedim kardeşimçernobili izlemişmiydin acaba? ben indirmiştim zamanında bir türlü izleyemedim her ekrana baktığımda orda ismi duruyor bugün yarın derken o gün hiç gelmedi
9.3 imdb puanıyla izle beni diyor ama konumu soğuk geldi çünkü belgesel tarzı sanırımyok izlemedim kardeşim
Çernobil 1986, Rusya'da bir nükleer santralde çıkan facia sonucu yarım kalan bir aşk hikâyesini ve bir kahramanlık öyküsünü konu alıyor.9.3 imdb puanıyla izle beni diyor ama konumu soğuk geldi çünkü belgesel tarzı sanırım
gerçek olayı anlatıyor ama dizide yer yer gerçek olaydan görüntüler falanda yerleştiriyorlar sanırımÇernobil 1986, Rusya'da bir nükleer santralde çıkan facia sonucu yarım kalan bir aşk hikâyesini ve bir kahramanlık öyküsünü konu alıyor.
olabilir film,dizi seyretmediğim için net birşey söyleyememgerçek olayı anlatıyor ama dizide yer yer gerçek olaydan görüntüler falanda yerleştiriyorlar sanırım
En iyisi sen bu adamın niye yaşlanmadığını araştır bilimsel bir çalışma yapacağına eminiz
Bayılıyorum buna ama üzgünüm ki yaşlandı. Yaprak Dökümü'ndeki hali nere şimdiki nere...En iyisi sen bu adamın niye yaşlanmadığını araştır bilimsel bir çalışma yapacağına eminiz
ayol şimdiki tercihin de kımıl zararlısı fatik Fatih yani bence senin ayarların bozulmuşBayılıyorum buna ama üzgünüm ki yaşlandı. Yaprak Dökümü'ndeki hali nere şimdiki nere...
Seni mi tercih etçektik paçoza bak.ayol şimdiki tercihin de kımıl zararlısı fatik Fatih yani bence senin ayarların bozulmuş