S.G.A.T.
Favori Üye
Forumda gündem olan konu sayısı haftada 2-3. NapalimAmanın ne mizah. Ofansif mizah yapılacak bir sürü konu varken bunu mu seçtin
Forumda gündem olan konu sayısı haftada 2-3. NapalimAmanın ne mizah. Ofansif mizah yapılacak bir sürü konu varken bunu mu seçtin
Eskiye hasret sende çok yoğunlaştıForumda gündem olan konu sayısı haftada 2-3. Napalim X
Sahalar çok sıkıcı. Bir şey yazınca da bazı kesimlerde suçlu oluyoruz. Az ve öz takılmak en iyisi.Amanın ne mizah. Ofansif mizah yapılacak bir sürü konu varken bunu mu seçtin
Sayın Bay At ne yapar edersin sahalarda göremiyoruz eskisi kadar?
İşin gücün kaos
İlginç ve renkli yorumlara ihtiyaç var ama. Böyle nadir yazan üyeleri görünce cımbızla seçiyorum yorumlarını. Daha çok görmek isteriz forumcak. Herkes eğlenceye açSahalar çok sıkıcı. Bir şey yazınca da bazı kesimlerde suçlu oluyoruz. Az ve öz takılmak en iyisi.
Sizle kaosu bırak aynı yola bile çıkmam leş herifler.. @MasacRE @SherlockBen direkt anladım neyin ne olduğunu da ortalık kan revan olmuş be yoldaşım... Eskilerin anlayamaması çok garip... @S.G.A.T.
Ama farklı bir kaos türüymüş bu da, belki biz de arada başvurabiliriz böyle kaoslara yoldaşlarımızla... Şimdilik menüye ekleyelim, kenarda dursun... @Maskeli Fedai @Sherlock
Oylama için ise tabi ki kadim dostuma gereken desteği vereceğim... Bak burada da hissettim ve foruma girdim bugün gecenin bu saatinde... @Dosi
SAbar ekibinde şok iddialar ve ayrılık süreci. Haftaya Forum magazinde.
Aynen @S.G.A.T. güzel bir yol açtı önümüze yoldaşım. Biz de ilerleyen zamanlarda başvururuz belki de hiç belli olmaz @Maskeli Fedai @SherlockBen direkt anladım neyin ne olduğunu da ortalık kan revan olmuş be yoldaşım... Eskilerin anlayamaması çok garip... @S.G.A.T.
Ama farklı bir kaos türüymüş bu da, belki biz de arada başvurabiliriz böyle kaoslara yoldaşlarımızla... Şimdilik menüye ekleyelim, kenarda dursun... @Maskeli Fedai @Sherlock
Oylama için ise tabi ki kadim dostuma gereken desteği vereceğim... Bak burada da hissettim ve foruma girdim bugün gecenin bu saatinde... @Dosi
Sen yoldaşların olmadan şu forumda 1 dk barınamazsın leş herif... @MEnes @Sherlock
Günün kötü geçiyor anlaşılan.Aksam olsa da bitse artik @Dosi
şu kısma harika attım sayOylama için ise tabi ki kadim dostuma gereken desteği vereceğim... Bak burada da hissettim ve foruma girdim bugün gecenin bu saatinde... @Dosi
Günün kötü geçiyor anlaşılan.
Hiç sorma. Nerdeyse adak adayacağız ben bu tempoya hazır değilim onu anladım.Aksam olsa da bitse artik @Dosi
Hiç sorma. Nerdeyse adak adayacağız ben bu tempoya hazır değilim onu anladım.
Bir sonraki etkinliklerde farklı yol çizilmeli. Sırada bir kaç etkinlik var
Sürpriz bir oy diyebilirim. Teşekkürler@Yakamoz-Asi dedemiz yıllar sonra sahalara bomba gibi döndü. Emekli dede modunda büyük katkıda bulunuyor foruma.
@Dosi hanım desen yıllardır forumun gizli admini modunda. Forum için önemi tartışılmaz bile.
Dolayısıyla iki isim de hak ederek finale gelmiş durumdalar. Benim tercihim de Dosi hanımdan yana oldu...
Oy verecek çok isim var ama kararsız kalınma durumuda var malum.@Bully 'nin sözlerine bakacak olursak yalniz bir dondurma finali kadar oy gelmedi
Dondurmadan 2 oy geride Geçilebilir akşama kadar@Bully 'nin sözlerine bakacak olursak yalniz bir dondurma finali kadar oy gelmedi
Güzel bir kapışma oldu. Yakamoz reyiz birkaz zaman sonra belki yakın zamanda konu felan açmaya başlar diye düşünüyorum. Sadece tahmin
@Yakamoz-Asi