Benim gibi.
Benim gibi.
kızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülüBenim gibi.
Ajda Pekkan'ın formülünü çalmışkızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülü
Aahahahah kapak olsun çarpık. @xemrexxxAjda Pekkan'ın formülünü çalmış
ne mana 😱Aahahahah kapak olsun çarpık. @xemrexxx
Her cümlemde anlam aramayı bırak, fıttırırsın. @Bullyne mana 😱
Saç, makyaj.kızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülü
veeee yalısı-köşkü olan bir ayağı çukurda erkek görünce senSaç, makyaj.
La bunun sevdiği kadın neden öldü ?veeee yalısı-köşkü olan bir ayağı çukurda erkek görünce sen
ü
O bakıştan ben de bir fokluk aldım, hayırlısı.veeee yalısı-köşkü olan bir ayağı çukurda erkek görünce sen
ü
Çarpığın burnu tıkalı.O bakıştan ben de bir fokluk aldım, hayırlısı.
Aman patlasın.Çarpığın burnu tıkalı.
Kandile girdiğimiz için çekimserim anladın sen.Aman patlasın.
Çekinecek ne var ayol, rahatına bak.Kandile girdiğimiz için çekimserim anladın sen.
kızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülü
Çekinecek ne var ayol, rahatına bak.
Bu dizi kendini imha eder yakında oyuncular hep protestodaBu hatun için bile o diziye katlanılır da neyse
Senaryo sağlam olsun gerisi boş. Yasak Elma'dan kimler kimler gitti.Bu dizi kendini imha eder yakında oyuncular hep protestoda
Olabilir netse görkem yeni idolünmüşSenaryo sağlam olsun gerisi boş. Yasak Elma'dan kimler kimler gitti.
Ben onun idolü olurum yalnızca.Olabilir netse görkem yeni idolünmüş