Benim gibi.
Benim gibi.
kızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülüBenim gibi.![]()
dizinin milflik seviyesini tek başına arttıracak kraliçe #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/vyf72bzRhQ
— ferhunde (@ferhundere) September 13, 2024
Ajda Pekkan'ın formülünü çalmışkızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülü
dizinin milflik seviyesini tek başına arttıracak kraliçe #kızılcıkşerbeti pic.twitter.com/vyf72bzRhQ
ne mana 😱Aahahahah kapak olsun çarpık.@xemrexxx
Saç, makyaj.kızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülü
veeee yalısı-köşkü olan bir ayağı çukurda erkek görünce senSaç, makyaj.![]()
meri'nin bakışlarında bi bok kokusu aldım siz de aldiniz mi #kizilcikşerbeti pic.twitter.com/IPPywr7pJg
— ada (@adadiffindo) September 13, 2024
La bunun sevdiği kadın neden öldü ?veeee yalısı-köşkü olan bir ayağı çukurda erkek görünce sen
ü
meri'nin bakışlarında bi bok kokusu aldım siz de aldiniz mi #kizilcikşerbeti pic.twitter.com/IPPywr7pJg
O bakıştan ben de bir fokluk aldım, hayırlısı.veeee yalısı-köşkü olan bir ayağı çukurda erkek görünce sen
ü
Çarpığın burnu tıkalı.O bakıştan ben de bir fokluk aldım, hayırlısı.![]()
Aman patlasın.Çarpığın burnu tıkalı.![]()
Kandile girdiğimiz için çekimserim anladın sen.Aman patlasın.![]()
Çekinecek ne var ayol, rahatına bak.Kandile girdiğimiz için çekimserim anladın sen.![]()
kızzz bu kadın medcozurtu dizisinde daha yaşlı gibiydi 10 yıl sonra nasıl gençleşmiş gözüküyor 😱 😱 @Bully @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Angelica @Dosi @Zeyno @offensive @12.Adam @RüzgarGülü
Çekinecek ne var ayol, rahatına bak.![]()
Bu dizi kendini imha eder yakında oyuncular hep protestodaBu hatun için bile o diziye katlanılır da neyse![]()
Hızını alamayıp 2 yere de kendini shoplamasına patladım allsmaldösğğdpl pic.twitter.com/DVcGq983Og
— Ceren Mikaelson (@kendinegelan) September 13, 2024
Senaryo sağlam olsun gerisi boş. Yasak Elma'dan kimler kimler gitti.Bu dizi kendini imha eder yakında oyuncular hep protestoda
Hızını alamayıp 2 yere de kendini shoplamasına patladım allsmaldösğğdpl pic.twitter.com/DVcGq983Og
— Ceren Mikaelson (@kendinegelan) September 13, 2024
Olabilir netse görkem yeni idolünmüşSenaryo sağlam olsun gerisi boş. Yasak Elma'dan kimler kimler gitti.![]()
Ben onun idolü olurum yalnızca.Olabilir netse görkem yeni idolünmüş![]()