TOD Var Bunlar - Dizi Yorumları

Korku filmi senaryosu güzeldi :F

Tufan'ın benden daha çok Gökhan Türkmen fanı çıkması şaşırtıcı oldu :A Alper Kula ve Giray Altınok arasındaki benzerlik benim de dikkatimi çekmişti Ölümlü Dünya 2 filminde beraber oynamışlardı :A

Kaldı son 3 bölümüm.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
1. sezonunu yeni bitirdim. Çok hoşuma gitti. Akıcıydı ve keyifle izledim :)

Buradaki yorumları spoiler yemeyeyim diye okumadan yazıyorum bu mesajı :A 2. sezonu bitirince hepsini okuyacağım :ok:

Dizinin ilk 5 bölümünü izledim oldukça sevdim bölümler de 20 dk olunca sıkmadan akıyor. Devam etmeyi düşünüyorum. Baktıkça genel değerlendirme bölüm yorumu yazabilirm.

6. Bölüm 7/10
Otomat olayı ben de yaşadığım için anlayabiliyorum. Sahneleri de gayet güzeldi. Onun dışında Tufan karakterinin genel kadın bulayım tavırları artık her bölüm sıradanlaşsa da sıkmayıp akan bir bölüm oldu

7. Bölüm 7,5/10
Bu bölüm Buket karakteri diziye dahil oldu. İlerleyen bölümlerde nasıl olur bilmiyorum ama iklimiz kendileri zaten iyiydi. İlk başta Tufan nasıl böyle bir kıza baktı diye şaşırken sonra anladık sebebini :A Devamında yine Tufan'ın kızın kardeşi ve aşçıyı görünceki tavrıları bölümün en iyi yanıydı.

8. Bölüm 3/10

Şu ana kadarki en beğenmediğim bölüm oldu baştan beri nasıl sonu olacağı belli bir bölümdü ha bu genel olarak komedi dizilerininde tahmin edilebilir ama bölümün kendisi de güldürmekten çok beni gıcık etti açıkçası.

9. Bölüm 6/10

Ortalama bir bölümdü.

10. Bölüm 5/10

Bu da sıraadan bir bölüm oldu.

1. sezonunu yeni bitirdim. Çok hoşuma gitti. Akıcıydı ve keyifle izledim :)

Buradaki yorumları spoiler yemeyeyim diye okumadan yazıyorum bu mesajı :A 2. sezonu bitirince hepsini okuyacağım :ok:
Dün akşam 2. sezonunu bitirdim. Akıcı, eğlenceli, zekice yazılmış güzel bir dizi :) Tufan, Samet, Buket ve bölümlerde izlediğimiz olaylar sanki gerçek hayatta da var gibiler. Ee dizinin adı boşuna Var Bunlar değil :D

3. sezon çekimleri başlamıştı. Umarım bu yıl içerisinde yayınlanır :Z

3.sezondan yayınlanan 9 bölümü izledim. İlk bölümleri biraz durgun buldum ama son bölümler daha iyiydi.

Favorilerim "Yoğun Bir Bakım" ve "Curcuna" bölümleri oldu.

4 bölüm daha izledim ve sezonu bitirdim. Bu bölümlerin hepsi süperdi.

İlk bölümler biraz durgundu dediğim gibi ama sonradan açıldı dizi. Final bölümü çok iyiydi.

Sezona puanım: 8.3/10