Nasıl baktığına bağlı. Güzel yemek yapıyor az da sinsilik varPek bir halta benzemiyor gibi.
Sinsi sevmem, kendi yemeğimi de kendim yaparım çok şükür.Nasıl baktığına bağlı. Güzel yemek yapıyor az da sinsilik var
Şef olacak adam. O yapacakken sen evi bulaşıkları yikasan yeter. Sen bilirsinSinsi sevmem, kendi yemeğimi de kendim yaparım çok şükür.
Aaa hizmetçilerim yapsın be o işleri ben ne alaka.Şef olacak adam. O yapacakken sen evi bulaşıkları yikasan yeter. Sen bilirsin
------
Sevgilisi de vardır ama ya boşver
Sevinmeye bak. Kavgada bile kadın kavgasını erkek kavgasına tercih ederim
Hayatım sen İngiltere deki masterchef e git benceAaa hizmetçilerim yapsın be o işleri ben ne alaka.
Bana da öylesi yakışır zaten. .ssHayatım sen İngiltere deki masterchef e git bence
Sana haddini bildirmesi için Queeni yolluyorumBana da öylesi yakışır zaten. .ss
Aaa bu kim ayol yolarım ben bunu. .ssSana haddini bildirmesi için Queeni yolluyorum
Sevinmeye bak. Kavgada bile kadın kavgasını erkek kavgasına tercih ederim
Ablam ortalığı karıştırmış @Bully @Angelica @Dosi @Angelica @Yakamoz-AsiBana da öylesi yakışır zaten. .ss
Boş yapmış. .ss
kızzzz @Angelica ile birlikte oğlanları eleyip eve almış dedi @Zeyno gacısı sizin için @Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @BullyBana da öylesi yakışır zaten. .ss
kızzzz @Angelica ile birlikte oğlanları eleyip eve almış dedi @Zeyno gacısı sizin için @Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully
kızzzz @Angelica ile birlikte oğlanları eleyip eve almış dedi @Zeyno gacısı sizin için @Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully
Bacım ne dediyse o.kızzzz @Angelica ile birlikte oğlanları eleyip eve almış dedi @Zeyno gacısı sizin için @Dosi @Yakamoz-Asi @RüzgarGülü @Bully
aaaaa biri kabul etti diğeri sinirlendi bu tiktaklar arası hiç uyum yok😱Bacım ne dediyse o. ::