evet aynen bu işteEğlence güzeldir tabiki ama 13 oydan 1 oy alan kişiye göre çok iddialı sözler bunların
Şaka bir yana sana bu sözü bırakayım
bu arada ben kaçar herkese iyi geceler
yarına kısmetse yarışı kazanmış şampiyon olarak dönerim şaşarsınız
evet aynen bu işteEğlence güzeldir tabiki ama 13 oydan 1 oy alan kişiye göre çok iddialı sözler bunların
Şaka bir yana sana bu sözü bırakayım
Dönsen sasariz zaten de zor. Çok üye gördüm bir gecede forumun kralı oldum sanıyordu. Neymiş gece forumda tekmis kralmis neyse öldü gitti onlar tekin babbba burdaevet aynen bu işte
bu arada ben kaçar herkese iyi geceler
yarına kısmetse yarışı kazanmış şampiyon olarak dönerim şaşarsınız![]()
Hacı inşallah çok yakında buralardayım az kaldı 😂 Bir gelecek hafta yoğunum ardından sizlerleyimEylül oldu radarimdasin kral hadi bekliyoruz listede seni en bastayim. Sevindir bizi![]()
Hadi bakalım. Okul başlatınca geleceksin herhalde az kaldı da Eylül bitmez umarımHacı inşallah çok yakında buralardayım az kaldı 😂 Bir gelecek hafta yoğunum ardından sizlerleyimHızlı döneceğizz
@Bully kendine oy vermiş arkadaşlar, biz @tekin ile boşuna oy beklemeyelim ondanFinale çıktılar diye tebrik edip etiketlersem oy verdiğimi düşünüp sonra hayal kırıklığına uğrayacaklar
Sadece kazananı tebrik etmek en iyisi artık öyle yapma kararı aldım![]()
Bu ay kazanıp 5 ay kafam rahat olsun istiyorum o yüzdenBen MasterChef izlerken konu açılmış da 5 sayfa mesaj yazılmış bileOkurken baya güldüm, çok eğlenceli sohbet olmuş
Oyunu bana veren tüüüm forumdaşlarıma teşekkürü bir borç bilirimAyrıca oy vermeyip iyi dileklerini ileten herkese de teşekkür ederim
Finale kalan @Bully ve @tekin'i tebrik ediyor, kendilerine başarılar diliyorum
@Bully kendine oy vermiş arkadaşlar, biz @tekin ile boşuna oy beklemeyelim ondan![]()
Evet arkadaşlar görüyorsunuzBu ay kazanıp 5 ay kafam rahat olsun istiyorum o yüzden
Gelecek ay tüm oylarım sana, sözüm olsun![]()
![]()
Benim sözüm sözdür merak etmeEvet arkadaşlar görüyorsunuzZaten forum kayıtlarına da geçti
![]()
@Bully gelecek ay oyunu bana vermezsen hatırlatırım haa(Şaka yapıyorum)
Helal bee, nasıl güzel konuştunBenim sözüm sözdür merak etmeGelecek ay oyum sende kayıtlara da geçsin başkası da benden oy beklemesin
![]()
Aaa çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettin harikasın
Mesajımı tamamlayamadan yanlışlıkla yayınlamıştım. Hemen editledim ama jet hızıyla cevapladığın için alıntında yarım görünüyorAaa çok teşekkür ediyorum çok mutlu ettin harikasın![]()
Aynen anlamadımpeki demirelde bizi görüyormu (şimdi bu espriyide anlamaz bizim isveçli) tek tek anlatıcan hanı film vardı demiştikine felan .. ıyy hiç uğraşmıyacam bu isveçlilere espride yapılmıyor
![]()
Tam da öyle bir şey dedim aynenEn sonunda tekin çok tekin değil diyecek gibi oldun ama.kendini frenledin@tekin
çok fırın ekmeği yemen gerekiyor@Dosi net anladı o mesajı o bana yeter
yani en iyi yönetici yok daha civarda, çünkü ben daha yönetici olmadım demiş şair![]()
Ben emekli olup burada oylama tabi tutacaktım kendimi. Yeni bir intikam doğarBenim sözüm sözdür merak etmeGelecek ay oyum sende kayıtlara da geçsin başkası da benden oy beklemesin
![]()
Düzenlediğin cümle de harikaymış tekrardan teşekkür ediyorum gelecek ay da sen kazanacaksın inşallahMesajımı tamamlayamadan yanlışlıkla yayınlamıştım. Hemen editledim ama jet hızıyla cevapladığın için alıntında yarım görünüyor![]()
Rica ederim ne demek![]()
Ya sen var ya sen nerden aklına geliyor böyle şeylerAynen anladım
Tam da öyle bir şey dedim aynen
çok fırın ekmeği yemen gerekiyor
Ben emekli olup burada oylama tabi tutacaktım kendimi. Yeni bir intikam doğar![]()
Bekleyip göreceğiz ama mesajı aldım. Bu benim için o an aday olmuşum ve aynı filmi izlemişim gibi bir durum. Olmuş gibi düşüneceğim artıkDüzenlediğin cümle de harikaymış tekrardan teşekkür ediyorum gelecek ay da sen kazanacaksın inşallah
------
Ya sen var ya sen nerden aklına geliyor böyle şeylerSöz vermiş bulunduk artık
Sen de kendini emekli etmeyeceğinee göreee(Yani inşallah...)
40 yılın başı garanti bir oyumuz oldu, onda da sayın süper modumuz @Dosi'nin engeline takılacağız gibiBekleyip göreceğiz ama mesajı aldım. Bu benim için o an aday olmuşum ve aynı filmi izlemişim gibi bir durum. Olmuş gibi düşüneceğim artık(güldüğüme bakma bu bir maske)
Neyse ben anlayacağımı anladım.
Yok aranızda bir espri konusu olduğunu ilk sayfalardaki mesajlardan az çok çakozlamıştım zaten de esprisine yazdım öyleYok bizim Bully ile yıllar öncesine ait bir mevzumuz vardı. Üstüne alınma. Bir gönderme bu
Dur bakalım, bu ayı kazanıp 5 ay kenara çekileceksin belki![]()
Ekleme olmuş. Geri getirdim edit yaparak. Skor belirtmeYok aranızda bir espri konusu olduğunu ilk sayfalardaki mesajlardan az çok çakozlamıştım zaten de esprisine yazdım öyle![]()
Ben de sana yazdığım cevabı tekrar yazmıştım ama eski mesajı geri getirdiğini görünce hemen sildimEkleme olmuş. Geri getirdim edit yaparak. Skor belirtme![]()
Nerdeyse bire bir aynı yazmışsın. Helal olsunBen de sana yazdığım cevabı tekrar yazmıştım ama eski mesajı geri getirdiğini görünce hemen sildim![]()
Düzenleme için teşekkürler![]()