Bu ilk değildi ama son olur mu bilemem eski yoğun konu açmışlığım yok.@Dosi silip süpürmüş üçündede zirvede, kendisini kutlar bir daha böyle şeylerin tekrarlanmamasını temenni ederim
biraz düşün bulursun mutlaka güzel bişey olduğu en azından aklında, ordan yürürsen devamıda gelecektirBu ilk değildi ama son olur mu bilemem eski yoğun konu açmışlığım yok.
Ben de @Dosi ’yi tebrik ederim. Klip ve enler dışına çıkınca bir renk katmış.
İki gün önce güzel bir konu aklıma gelmişti ama şimdi sadece aklıma geldiği kalmış aklımda. İçeriği unuttum sjsjjs
Uğraşan benim ondan ayrıca cimrilik yapam üyeler olmasa daha fazla alırız reaksiyon
Geceye doğru hatırlamaya çalışacağım. Şu an kafam dolu olmuyor böylebiraz düşün bulursun mutlaka güzel bişey olduğu en azından aklında, ordan yürürsen devamıda gelecektir
Haklısın ya öylesine dedim. Ayın çok mesaj yazıp reaksiyon atmayan cimri üyelerini de paylaşalımUğraşan benim ondan ayrıca cimrilik yapam üyeler olmasa daha fazla alırız reaksiyon
İş yorgunluğum yemek telaşım bitsin yeni ayın favori anketi gelecek.
Geceye doğru hatırlamaya çalışacağım. Şu an kafam dolu olmuyor böyle
insanlar korkudan reaksiyon gösteriyor mesela hiçbişey yokken @Dosi belirince uzaktan gözlerimiz büyüyor refleks gibi istem dışı hemde o bile bir reaksiyon işte hep ne oluyorsa bu korkudan oluyor
Korku bizi hayatta tutar diye filmlerde aşılıyorlar ondaninsanlar korkudan reaksiyon gözteriyor mesela hiçbişey yokken @Dosi belirince uzaktan gözlerimiz büyüyor refleks gibi istem dışı hemde o bile bir reaksiyon işte hep ne oluyorsa bu korkudan oluyor
O kadar korksan bu ve diğer konuya beğeni atardıninsanlar korkudan reaksiyon gösteriyor mesela hiçbişey yokken @Dosi belirince uzaktan gözlerimiz büyüyor refleks gibi istem dışı hemde o bile bir reaksiyon işte hep ne oluyorsa bu korkudan oluyor
açılan konu başlıklarına beğeni atmayı hep unutuyorum sadece sende değil bir çok arkadaşın konusuna beğeni atmayı unutuyorum o konuda hatalıyımO kadar korksan bu ve diğer konuya beğeni atardın
Bak ben yine giderim yine Dosi nerelerde diye söylenirsin profilde
Aslında ben bu hafta yoğun olacağım ama bu enler nedeni ile aktif olurum. Yoksa yine ufak bir sessizliğe bürünürdüm.
7 olmadımı listeye girmiyor. 6’da tıkanınca gıcık kapıyorum @Yakamoz-Asiaçılan konu başlıklarına beğeni atmayı hep unutuyorum sadece sende değil bir çok arkadaşın konusuna beğeni atmayı unutuyorum o konuda hatalıyım
ama fazlada uzaklaşma herkese bulaşamıyoruz bir @RüzgarGülü ile sen kaldın herkes çok sinirli bu aralar
o gün @Zeyno ya bir espri yapalım dedik nerdeyse kafamıza baltayı indiriyordu forumda ortamlar çok gergin nedense
7 olmadımı listeye girmiyor. 6’da tıkanınca gıcık kapıyorum @Yakamoz-Asi
ve @12.Adam ‘ında katkısı ile bu konu 7 olur. 5 olmuş
Sen kim bilir ne dedinde kızdırdın
Kafalar güzel olsun benim için sorun yok buraya eğlence için giriyoruzaçılan konu başlıklarına beğeni atmayı hep unutuyorum sadece sende değil bir çok arkadaşın konusuna beğeni atmayı unutuyorum o konuda hatalıyım
ama fazlada uzaklaşma herkese bulaşamıyoruz bir @RüzgarGülü ile sen kaldın herkes çok sinirli bu aralar
o gün @Zeyno ya bir espri yapalım dedik nerdeyse kafamıza baltayı indiriyordu forumda ortamlar çok gergin nedense
Bugün kendimi ödüllendirme şımartma planım vardı. Katkı sağladınızSüper modum bir ṣey isterse anında yapılır @tekin
valla hiçbişey demedim herkes gibi doğum gününü kutladım niyeyse kızdı7 olmadımı listeye girmiyor. 6’da tıkanınca gıcık kapıyorum @Yakamoz-Asi
ve @12.Adam ‘ında katkısı ile bu konu 7 olur. 5 olmuş
Sen kim bilir ne dedinde kızdırdın
Bugün kendimi ödüllendirme şımartma planım vardı. Katkı sağladınız
Yarına çok geç bitireceğim. Moralli uyuyup iyi bir enerji ile güne başlamayı planlıyorum
Güzel sozmus İyilik yap her gün iyi hisset. Eline sağlıkKatkı sağlayabildiysek bizim içim ṣeref. @tekin bak iyilik yap her gün iyi hisset
Güzel sozmus İyilik yap her gün iyi hisset. Eline sağlık
Kafan güzel olsun her günün güzel olsun da olur mu
Yıllar sonra söylenecek bu ve atasözü olacakNiye olmasın o da olur