Gs’ı Boys yaptılar. (Şifreli konuştum) Patron çakmasın.![]()
Boys moys hikaye. Adamların yeni sezonda daha galibiyeti yok, sonuncu sıradalar ama İsviçrenin sonuncusu GSye yetiyor demek ki.
Gs’ı Boys yaptılar. (Şifreli konuştum) Patron çakmasın.![]()
Hakem Türk olmayınca ishal oluyorlar.Boys moys hikaye. Adamların yeni sezonda daha galibiyeti yok, sonuncu sıradalar ama İsviçrenin sonuncusu GSye yetiyor demek ki.![]()
Terim hatta Torrent bile o leş kadroyla Avrupa'da ne oynatmışlardı harbi.. Okan hocama lig getirin şampiyon yapsın..
Terzi kim lan.. O dediğiniz adamlar paranın, sınırsız oyuncuların olduğu takımlarda iş yaparlar.. Bizim gibi taksitle oyuncu alan takımlar için en iyi ihtimal Fatih Terim'dir.. Aksini iddia eden futbol izlemesin.. @MasacRE @MEnes @Sherlock
Terzi ölçer biçer elindeki kadroya göre en iyisini diker takıma rahat ol sen
Kura çekimini takip ediyor musun ?
Takip etmiyorum da aklıma getirmiş oldunKura çekimini takip ediyor musun ?
elenmese lig aşamasından ilk 8 e girerdi Galatasaray Şampiyonlar ligindeTakip etmiyorum da aklıma getirmiş oldunSonuçlara bakarım elbet
![]()
Hocam bu takımı gerektiği şekilde ayağa kaldıracaktır... UEL için en büyük adaylardan biri olacağız... Sonuna kadar destek, hep destek tam destek... Gitmesini isteyen leşler kudursunnn... @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock
Kesinlikle öyle... Ya Okan ya kan... @MasacRE @Maskeli Fedai @SherlockHocam bu takımı gerektiği şekilde ayağa kaldıracaktır... UEL için en büyük adaylardan biri olacağız... Sonuna kadar destek, hep destek tam destek... Gitmesini isteyen leşler kudursunnn... @MasacRE @Maskeli Fedai @Sherlock