Heysel Faciasında nasıl İngiliz Kraliçe takımlarını Avrupa kupalarından men etmişti , bu Avcı’ya da bu yaptırımdan lazım.Abdullah Avcı'nın umrunda olmaz bu rekabet. Bir an önce elenip lige dönmesine bakar.
Heysel Faciasında nasıl İngiliz Kraliçe takımlarını Avrupa kupalarından men etmişti , bu Avcı’ya da bu yaptırımdan lazım.Abdullah Avcı'nın umrunda olmaz bu rekabet. Bir an önce elenip lige dönmesine bakar.
Ben Okan ligde şampiyon yapar, Terim yapamaz dedim Bu sezon şampiyon olamazsak haklı çıkarsın Dünkü oyun rezaletti, Terim belki Young Boys’u elerdi ama uzun vadede yine bir şey olmazdı. Yeni transferler de ümit vermedi, Erden’i mumla arayacaz gibi duruyor
YA TERİM YA GİDİN… AÇIK MESAJIMIZDIR… @MasacRE
Sen yaşıyor muydun ?…
El şeyiyle şampiyon oldular da ondan.Sen gel 100 küsür puanla ṣampiyon ol, ama daha ilk turda elen. Vay anasına ya.
Sen yaşıyor muydun ?…
Siz gidiyordunuz da ne oluyor.Oturma organınıza baka baka geri geliyorsunuz…
------
El şeyiyle şampiyon oldular da ondan.
Efendi görünenden korkacaksın.Avrupa fazla geldi tabi. Kendi ligimizde at koṣturuyorlar. Geçen sezon GS kaç kırmızı yedi? Avrupada hemen gösterdiler. Hiç yakıṣtıramadım Musleraya. Daha 4 dk normal süre artı uzatma vardı.
Ahahahaha o cidden faciaydı lan.. Okan hocam 4 sene üst üste şampiyon olabilmek için Avrupa'yı salıyor diye yorumladım...
Gram üzülmüyorum.Böyle Avrupada öttürüyorlar Türküleri
------
Efendiliklerini yerim
Gram üzülmüyorum.