En Son Film & Sinema Haberleri

Kız zerrin iffet in bir sözü var 35 e kadar doldurucan 35 ten sonra anca sağda solda nasıl yapıldığını anlatırsın diye yani be 31 yaşındayım kaçırdın treni satamazsın :F ama @serhatt genç olduğunu iddia ediyor onu sat gitsin :
GDZeB33W0AANzKE.jpg

• Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Bana başka birilerini hatırlatıyor da yazıp uğraşmak istemiyorum şimdi. :A

Bir güne bile razıydım...

Tiktaklar şok :F @Angelica da yaşına bakmadan hayallere başlamış. :A @Zeyno ile @Carpe Diem birbirinin sümüklerini siliyormuş :A :A @mrt-06 @offensive

Ömer ve Mahkum'un ilk sezonu, Aşk Mantık İntikam'ın ilk 10 bölümü yabancı dizi uyarlaması.

Ömer'in orjinalini seyrettim, diğer ikisinin orjinalini seyretmedim. O zamanlar başka bir forumu takip ediyordum, (kapandı galiba, zaten adını bile unuttum) orada okumuştum orjinal senaryolarını.

• Okudum
Reactions: Royal_Highness
Ömer ve Mahkum'un ilk sezonu, Aşk Mantık İntikam'ın ilk 10 bölümü yabancı dizi uyarlaması.

Ömer'in orjinalini seyrettim, diğer ikisinin orjinalini seyretmedim. O zamanlar başka bir forumu takip ediyordum, (kapandı galiba, zaten adını bile unuttum) orada okumuştum orjinal senaryolarını.

Ömer'in Shtisel'den uyarlama olduğunu en başından beri biliyorum :ok:

Aslında kastettiğim şuydu; ülkemizde kısa süre önce yeni denenmiş ve ilgi çekmiş projelerin benzerlerini mantar gibi türetmeye başlıyorlar. Farklı birçok şey yapılabilecekken birbirinin aynısı işlere mecbur bırakılıyor halkımız.

Yukarıdaki haberi okuduğumda aklıma hâla yayında olan Ömer'in gelmesi işte bu yüzdendi :Z

• Aynen
Reactions: Mehmet Can
  • Güldürdün
Reactions: xemrexxx

Forum İstatistikleri

Konular
176,084
Üyeler
8,555
Son Üye
Stoimargsor