Kız zerrin iffet in bir sözü var 35 e kadar doldurucan 35 ten sonra anca sağda solda nasıl yapıldığını anlatırsın diye yani be 31 yaşındayım kaçırdın treni satamazsınama @serhatt genç olduğunu iddia ediyor onu sat gitsin :
Bana başka birilerini hatırlatıyor da yazıp uğraşmak istemiyorum şimdi.Bu kim sen ve @eemre mi![]()
Uraz hangisini seviyorsa ben oyum. .ssBu kim sen ve @eemre mi![]()
İkisiyle de cinsel münasebeti vardır sana fatketmez bu durumdaUraz hangisini seviyorsa ben oyum. .ss
Ben tek eşlilikten yanayım.İkisiyle de cinsel münasebeti vardır sana fatketmez bu durumda![]()
Biliyorum Heyatım hatta en büyük hayalin şu herifle evlenip bir çocuk yapıp mutlu mesut yaşamaktır ama hayalini gupse yaşayınca sen de tırlattınBen tek eşlilikten yanayım.![]()
Bir güne bile razıydım...Biliyorum Heyatım hatta en büyük hayalin şu herifle evlenip bir çocuk yapıp mutlu mesut yaşamaktır ama hayalini gupse yaşayınca sen de tırlattın![]()
Bana başka birilerini hatırlatıyor da yazıp uğraşmak istemiyorum şimdi.![]()
Bir güne bile razıydım...
Tiktaklar şokBence de![]()
Hülü tüm servetini bağışladı herhalde bu film için.Tiktaklar şok@Angelica da yaşına bakmadan hayallere başlamış.
@Zeyno ile @Carpe Diem birbirinin sümüklerini siliyormuş
![]()
@mrt-06 @offensive
Ömer ve Mahkum'un ilk sezonu, Aşk Mantık İntikam'ın ilk 10 bölümü yabancı dizi uyarlaması.
Ömer'in orjinalini seyrettim, diğer ikisinin orjinalini seyretmedim. O zamanlar başka bir forumu takip ediyordum, (kapandı galiba, zaten adını bile unuttum) orada okumuştum orjinal senaryolarını.
Bence de![]()
kız bu filmin başrolleri serhat , @Angelica @Dosi @Zeyno olmalıydı rolleri o kadar iyi oynarlardı ki Oscar, golden globe, bafta ne varsa süpürürlerdi ödüllerdeÖmer??![]()
Burak Özçivit, fantezilerini film yapmışkız bu filmin başrolleri serhat , @Angelica @Dosi @Zeyno olmalıydı rolleri o kadar iyi oynarlardı ki Oscar, golden globe, bafta ne varsa süpürürlerdi ödüllerde@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Bully @RüzgarGülü
Yok bebeğim biz böyle basit senaryolarda oynamayız de mi kızlar @Angelica @Dosi @serhattkız bu filmin başrolleri serhat , @Angelica @Dosi @Zeyno olmalıydı rolleri o kadar iyi oynarlardı ki Oscar, golden globe, bafta ne varsa süpürürlerdi ödüllerde@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Bully @RüzgarGülü
Drama işlerinden anlarlar mi ki anlarlarsa neden olmasınkız bu filmin başrolleri serhat , @Angelica @Dosi @Zeyno olmalıydı rolleri o kadar iyi oynarlardı ki Oscar, golden globe, bafta ne varsa süpürürlerdi ödüllerde@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Bully @RüzgarGülü
Ay resmen böyle konulu film mi yapıyorlar? 😱 Film ayağına adamı gerçekten kaçırırlarsa görürüm o zaman.kız bu filmin başrolleri serhat , @Angelica @Dosi @Zeyno olmalıydı rolleri o kadar iyi oynarlardı ki Oscar, golden globe, bafta ne varsa süpürürlerdi ödüllerde@Yakamoz-Asi @The_Erinch @Bully @RüzgarGülü