- Tebrikler bir ödül kazandın: 50 Mesaja Ulaşıldı
5 dakika önce
böyle bir mesaj var , yalnız ödülün ismi yok..
yoksa ödül gizli bölmelere falanmı konuyor arayıp bulmam mı lazım?
Belirli aşamaları geçtiğinde ödül olarak puan kazanıyorsun. Şu an toplam 9 puana ulaşmışsın.
Aşağıya, üye olduğun günden bugüne kadar kazandığın puanların ekran alıntısını koyuyorum. Sen de profilinden 'Puan' yazısına tıklayarak puanlarını görebilirsin.
NOT: "Yeni üye" unvanlı bir üye nasıl konu açabildi, ben de onu merak ettim @bazinga
Ekli dosyayı görüntüle 127885
Ben sizin şahsınıza yönelik bir şey demedim, yanlış anlaşılma olmasınanladım yani ödül olarak puanım artıyor .
yeni üye nasıl konu açabildi demişsiniz yukarda sorularınız, bilgileriniz, konu başlığı diye bir alan var ordan açtım.
ayrıca yeni üye konu açamıyorsa foruma üye olur olmaz tanışma sayfasında daha sıfır mesajla konu açıp kendini anlatan üyeler var, onların hepsi foruma ayak basar basmaz konu açmışlar ben geç bile kalmışım .
Forumun tecrübeli isminden öğrenmiş oldum.Forumun belirli kategorilerinde konu acabiliyorsun @Royal Highness konu disi bölümü onlardan biri. @tekin Favori üye oldugun zaman forumun her yerinde konu acabilirsin.
Ben sizin şahsınıza yönelik bir şey demedim, yanlış anlaşılma olmasın
Ben yeni üye iken, favori üye olana kadar yeni dizi, program ve spor haberlerini konu olarak açamamıştım. Onu sordum.
Forumun tecrübeli isminden öğrenmiş oldum.
Çok teşekkür ederim
denedimde olmuyor karşılıksız gaza da basılmıyor bulunduğun yerde anca patinaj yapıyorsun.Denemeden bilemezsin gaza bas ama takla atma yani
Karşılıksız derken. Rakip mi yok dedin. Senin basarman için rakip olayım sana bende yeni üye sayılırım.denedimde olmuyor karşılıksız gaza da basılmıyor bulunduğun yerde anca patinaj yapıyorsun.
bu konu hiç yoktan haftalık sıralamaya girmiş böyle olacağını tahmin etmezdimKarşılıksız derken. Rakip mi yok dedin. Senin basarman için rakip olayım sana bende yeni üye sayılırım.
Bütün ilgiyi üstüne toplamissin demek ki. Konuda açsan çok daha popüler olursun.bu konu hiç yoktan haftalık sıralamaya girmiş böyle olacağını tahmin etmezdim
açılmışta içi doldurulmamış o kadar konu varki içi boş kalacak bir konu daha açmak istemiyorum 🙁Bütün ilgiyi üstüne toplamissin demek ki. Konuda açsan çok daha popüler olursun.
Zaten açmak için konu açarsan bir süre sonra sıkılırsın. İlgi alanların olan konularda yeni birşey olursa yada bildigin birşeyle ilgili konu açılabilir.açılmışta içi doldurulmamış o kadar konu varki içi boş kalacak bir konu daha açmak istemiyorum 🙁
Forumun belirli kategorilerinde konu acabiliyorsun @Royal Highness konu disi bölümü onlardan biri. @tekin Favori üye oldugun zaman forumun her yerinde konu acabilirsin.
Eski toprak paslanmamış belli ki.Ben sizin şahsınıza yönelik bir şey demedim, yanlış anlaşılma olmasın
Ben yeni üye iken, favori üye olana kadar yeni dizi, program ve spor haberlerini konu olarak açamamıştım. Onu sordum.
Forumun tecrübeli isminden öğrenmiş oldum.
Çok teşekkür ederim
yakamoz asi ihtiyar mı ?Eski toprak paslanmamış belli ki.
Kendisine sor.yakamoz asi ihtiyar mı ?
21 yaşında delikanlıyı da ihtiyar yaptılar @Yakamoz-Asiyakamoz asi ihtiyar mı ?
Evet yada hayır desene ne sor diyorsunKendisine sor.
İhtiyar değil ki.21 yaşında delikanlıyı da ihtiyar yaptılar @Yakamoz-Asi
------
Evet yada hayır desene ne sor diyorsun
yakamoz asi ihtiyar mı ?
Eski toprak paslanmamış belli ki.
21 yaşında delikanlıyı da ihtiyar yaptılar @Yakamoz-Asi
------
Evet yada hayır desene ne sor diyorsun