19 Ocak 2012 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Bu Perşembe Gecesi Ne İzlediniz ?

• Fatmagül'ün Suçu Ne (Kanal D)

Oy: 6 21.4%
  • Kurtlar Vadisi Pusu (TNT)

Oy: 15 53.6%
  • Alemin Kıralı (ATV)

Oy: 1 3.6%
  • M.U.C.K. (Show)

Oy: 3 10.7%
  • Kalbim 4 Mevsim (Star)

Oy: 2 7.1%
  • Var Mısın Yok Musun (Fox)

Oy: 1 3.6%
  • Diğer (Lütfen belirtin)

Oy: 3 10.7%
  • TV İzlemedim

Oy: 2 7.1%

• Kullanılan toplam oy
    28
  • Anket kapatılmış .
Kurtlar vadisi bu bolumuyle tavan yapmıstır ınsallah yoksa yazık :mask:
vadi dun gece inanilmazdi adeta heyecandan terler akitdim sonunda benim dizim be dedim boyle bir sey olamaz, vadi 1-ci olmali yani olmali olmali kesin hic deyilse bu bolum olmali, sonunda vadi geri dondu herkese hayirli ugurlu olsun persemge cabuk gel

vadi dunku bolumuyle tarihe gecmisdir, inanilmaz bi bolumdu heyecandan terler akitdim benim dizim bu dedim yani reytinqde 1-ci olmali hic deyilse bu bolum 1- ci olmali yani olmali

vadi dun gece inanilmazdi adeta heyecandan terler akitdim sonunda benim dizim be dedim boyle bir sey olamaz, vadi 1-ci olmali yani olmali olmali kesin hic deyilse bu bolum olmali, sonunda vadi geri dondu herkese hayirli ugurlu olsun persemge cabuk gel

aynen kardeşim süper ötesi bi bölüm izledik

Siyasete giren mesajlar silindi. Uygunsuz, hakarete varan mesajlar silindi ve yazanları cezalandırıldı. Bir dizi için kendinizi kaybedip ceza alıyorsunuz durduk yerde...

Siyasete giren mesajlar silindi. Uygunsuz, hakarete varan mesajlar silindi ve yazanları cezalandırıldı. Bir dizi için kendinizi kaybedip ceza alıyorsunuz durduk yerde...

hocam affet ya takas siyasete girmezdi arkadas tesvik etmis ban acsanız her ikisini bikere uyarin daha yapmazlar ya.

Kurtlar Vadisi Pusu'yu izledim ve bence tek kelime ile Muhteşem bir bölümdü.

Muhteşem bir bölümdü doğruyu söylemek gerekirse. Bir bölümde aşırı Macera vardı. Belkide en güzel bölümüydü Kurtlar Vadisi Pusu olarak... Polat'ın yaşam mücadelesi, Memati, Abdülhey, Erhan, Cahit'in Amerikalılardan kurtulma çabası ki zaten son kısmı mükemmeldi.Son kısımda Polat'ın Adamlarını götürüyorken Kara bir yerden çıkacağı belliydi ama oradaki Adamlardan biri olarak çıkması şaşırılacak bir durumdu. Kısacası muhteşem bir bölümdü tek kelime ile başka birşey diyemiyorum. Bu bölümde emeği geçen herkesi tebrik etmek lazım. Umarım hep böyle muhteşem bölümler ile karşımıza çıkarlar.

Reytinglerde zaten görüldüğü gibi baya bir iyi almış. Kurtlar Vadisi Pusu için Forum'da dahi baya bir ilgi var sanırım yorumlar ve anketlerde sınırı aşmış adeta ki zaten bu muhteşem bölüm için bunlar az bile bence.

hocam affet ya takas siyasete girmezdi arkadas tesvik etmis ban acsanız her ikisini bikere uyarin daha yapmazlar ya.

Siyasete girdiklerinden banlanmadılar hakaret ve tehdit ettiklerinden banlandılar.

AlemTo, "aklın yok mu senin" dedi. Böyle bir şey diyemez. Hakaret edemez! (Birkaç tane daha yazdı benzer mesaj ama onları sildim uyarı mahiyetinde ama devam etti.)

takas ise düzgün bir üslupla yorum yapan birine karşı "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dedi. Bu tartışmasız ban sebebidir. Affı da olmaz. Bunu yazdığı kişinin söylediği şey de "Fatmagül'ün Suçu Ne haftaya yine geçer" idi.

Herkes, herkesin düşüncesine saygı duymalı. Hakaret etmeden düşüncelerini düzgün bir dille söylemeli.

Bu tartışmanın bu konuya kadar gideceğini bildiğim için

Tartışmanı manası yok dedim keşke ciddiye alsaydılar.

Alemto'ya geçmiş olsun umarım tekrar aramızda görürüz

Siyasete girdiklerinden banlanmadılar hakaret ve tehdit ettiklerinden banlandılar.

AlemTo, "aklın yok mu senin" dedi. Böyle bir şey diyemez. Hakaret edemez! (Birkaç tane daha yazdı benzer mesaj ama onları sildim uyarı mahiyetinde ama devam etti.)

takas ise düzgün bir üslupla yorum yapan birine karşı "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dedi. Bu tartışmasız ban sebebidir. Affı da olmaz. Bunu yazdığı kişinin söylediği şey de "Fatmagül'ün Suçu Ne haftaya yine geçer" idi.

Herkes, herkesin düşüncesine saygı duymalı. Hakaret etmeden düşüncelerini düzgün bir dille söylemeli.

burda bu tehtidin bi geçerliligi yok herkez kendi evinde kendi izledigi seyi göklere çıkartir bunda pek bir sey göremiyorum

fatma gül gelince vadi bölümüne göre reytingleri olur vadi bu tempoda giderse fatma gül geçemez ama tempo düserse kaptira bilir birinciligi mesele o deilki tehtid kaçmior bence :) Alem To Aklın Yokmu Derken Bu Çizergede Giderse vadi fatma gül geçemez demis ban çok agir olmus en azından bir özel mesaj gönderilerek uyarilabilirdi forumda vadi disinda pek tarstiklari mesele yok zaten

burda bu tehtidin bi geçerliligi yok herkez kendi evinde kendi izledigi seyi göklere çıkartir bunda pek bir sey göremiyorum

fatma gül gelince vadi bölümüne göre reytingleri olur vadi bu tempoda giderse fatma gül geçemez ama tempo düserse kaptira bilir birinciligi mesele o deilki tehtid kaçmior bence :) Alem To Aklın Yokmu Derken Bu Çizergede Giderse vadi fatma gül geçemez demis ban çok agir olmus en azından bir özel mesaj gönderilerek uyarilabilirdi forumda vadi disinda pek tarstiklari mesele yok zaten

Biri sana "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" [/B]dese sorun yok mu yani ?

Bu iki kişi de daha önce de ceza aldılar. Uyarılacak bir durum yok.

"Aklın yok mu", "Zeka yaşın kaç senin", "Git Bez Bebek izle" gibi şeyler kullanamazsınız. Konu burada Vadi ya da başka bir şey değil konu hakaret etmek. Burada karşılarındaki kişiler onlara düzgün bir şekilde düşüncelerini ifade ettiler. Onlar ise hakaretle karşılık verdiler. Herkes birbirine hakaret edebilecekse forumda yönetici olmasının anlamı yok o zaman. Herkes birbirine hakaret, küfürler etsin.
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

Alemto ve takas in yazdiklari dogru degil ama beyazsoy ve bazi arkadaslar resmen Burda provokasyon yapiyorlar nedense vadi nin birinciligini yediremiyorlar.

Biri sana "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" [/B]dese sorun yok mu yani ?

Bu iki kişi de daha önce de ceza aldılar. Uyarılacak bir durum yok.

"Aklın yok mu", "Zeka yaşın kaç senin", "Git Bez Bebek izle" gibi şeyler kullanamazsınız. Konu burada Vadi ya da başka bir şey değil konu hakaret etmek. Burada karşılarındaki kişiler onlara düzgün bir şekilde düşüncelerini ifade ettiler. Onlar ise hakaretle karşılık verdiler. Herkes birbirine hakaret edebilecekse forumda yönetici olmasının anlamı yok o zaman. Herkes birbirine hakaret, küfürler etsin.
[/SIZE][/COLOR][/FONT]

nedim hayirlisi :)

bu hafta vadi lider olacagi belliydi fragman anlatti zaten herseyi ne diyelim ins en yakın zamanda aramizda olurlar :)

Alemto ve takas in yazdiklari dogru degil ama beyazsoy ve bazi arkadaslar resmen Burda provokasyon yapiyorlar nedense vadi nin birinciligini yediremiyorlar.

Niyetim provakasyon olsa dün vadi birinci olacak dermıyım.. arkadaşlar hep hakaret ettiler bana. bence cezalarını aldılar. affedilmesinden yanayım. bi daha yapmazlar umarım. bundan sonra düzgün üslup kulanırlar umarım.

bence siz fatmagülün reytinglerini hazmedemiyosunuz! fatmagüz gerçekten de kaliteli bi dizi farkındaysıanız aralarındaki fark 1 reyting bile yok küsüratlar var.. kurtlar vadisi izkenmek için ne taklalar atıyo ancak bu kadar reyting alıyor ama fatmagül o durağan senaryosuyla şu ana kadar mühteşem yüzyılı, kurtlar vadisini, geçiyodu .. kurtlar vadisi taklalar atarak bu reytingi alıyo fatmagülde ise durağan bi şekilde olmasına rağmen nerdeyse aynılar aradaki farkı sen bul artık!!!

[TABLE="class: cms_table"]
[TR]
[TD]98[/TD]
[TD]BURADA LAF ÇOK[/TD]
[TD]CNN TÜRK[/TD]
[TD]02:02:41[/TD]
[TD]0,85[/TD]
[TD]4,23[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

mesut yar iyi reytingler almış bayanların etkisiyle....