aynen aga her yerde ezdi
tnt yavas yavas büyücek ilerde görmek istedigim tablo
kanald
star
tnt
kanald
star
tnt
böle olsun istiom
aynen aga her yerde ezdi
vadi dun gece inanilmazdi adeta heyecandan terler akitdim sonunda benim dizim be dedim boyle bir sey olamaz, vadi 1-ci olmali yani olmali olmali kesin hic deyilse bu bolum olmali, sonunda vadi geri dondu herkese hayirli ugurlu olsun persemge cabuk gelKurtlar vadisi bu bolumuyle tavan yapmıstır ınsallah yoksa yazık
vadi dun gece inanilmazdi adeta heyecandan terler akitdim sonunda benim dizim be dedim boyle bir sey olamaz, vadi 1-ci olmali yani olmali olmali kesin hic deyilse bu bolum olmali, sonunda vadi geri dondu herkese hayirli ugurlu olsun persemge cabuk gel
Siyasete giren mesajlar silindi. Uygunsuz, hakarete varan mesajlar silindi ve yazanları cezalandırıldı. Bir dizi için kendinizi kaybedip ceza alıyorsunuz durduk yerde...
hocam affet ya takas siyasete girmezdi arkadas tesvik etmis ban acsanız her ikisini bikere uyarin daha yapmazlar ya.
Siyasete girdiklerinden banlanmadılar hakaret ve tehdit ettiklerinden banlandılar.
AlemTo, "aklın yok mu senin" dedi. Böyle bir şey diyemez. Hakaret edemez! (Birkaç tane daha yazdı benzer mesaj ama onları sildim uyarı mahiyetinde ama devam etti.)
takas ise düzgün bir üslupla yorum yapan birine karşı "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dedi. Bu tartışmasız ban sebebidir. Affı da olmaz. Bunu yazdığı kişinin söylediği şey de "Fatmagül'ün Suçu Ne haftaya yine geçer" idi.
Herkes, herkesin düşüncesine saygı duymalı. Hakaret etmeden düşüncelerini düzgün bir dille söylemeli.
burda bu tehtidin bi geçerliligi yok herkez kendi evinde kendi izledigi seyi göklere çıkartir bunda pek bir sey göremiyorum
fatma gül gelince vadi bölümüne göre reytingleri olur vadi bu tempoda giderse fatma gül geçemez ama tempo düserse kaptira bilir birinciligi mesele o deilki tehtid kaçmior bence Alem To Aklın Yokmu Derken Bu Çizergede Giderse vadi fatma gül geçemez demis ban çok agir olmus en azından bir özel mesaj gönderilerek uyarilabilirdi forumda vadi disinda pek tarstiklari mesele yok zaten
Siyasete girdiklerinden banlanmadılar hakaret ve tehdit ettiklerinden banlandılar.
AlemTo, "aklın yok mu senin" dedi. Böyle bir şey diyemez. Hakaret edemez! (Birkaç tane daha yazdı benzer mesaj ama onları sildim uyarı mahiyetinde ama devam etti.)
takas ise düzgün bir üslupla yorum yapan birine karşı "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" dedi. Bu tartışmasız ban sebebidir. Affı da olmaz. Bunu yazdığı kişinin söylediği şey de "Fatmagül'ün Suçu Ne haftaya yine geçer" idi.
Herkes, herkesin düşüncesine saygı duymalı. Hakaret etmeden düşüncelerini düzgün bir dille söylemeli.
Biri sana "ya kuran çarpsın yanımda olsan şuan senin ağzını yüzünü dağıtırdım" [/B]dese sorun yok mu yani ?
Bu iki kişi de daha önce de ceza aldılar. Uyarılacak bir durum yok.
"Aklın yok mu", "Zeka yaşın kaç senin", "Git Bez Bebek izle" gibi şeyler kullanamazsınız. Konu burada Vadi ya da başka bir şey değil konu hakaret etmek. Burada karşılarındaki kişiler onlara düzgün bir şekilde düşüncelerini ifade ettiler. Onlar ise hakaretle karşılık verdiler. Herkes birbirine hakaret edebilecekse forumda yönetici olmasının anlamı yok o zaman. Herkes birbirine hakaret, küfürler etsin.
[/SIZE][/COLOR][/FONT]
Alemto ve takas in yazdiklari dogru degil ama beyazsoy ve bazi arkadaslar resmen Burda provokasyon yapiyorlar nedense vadi nin birinciligini yediremiyorlar.