Emre Ozansoy
Süper Mod.
Kaz*be teyzemiz söylüyor bir şeyler ama hiç duymadım ben.Ozan Akbaba ile ilgili haberlerin var mı ? Yeni sezonda ekranda olacak ama hangi proje ile ?
Kaz*be teyzemiz söylüyor bir şeyler ama hiç duymadım ben.Ozan Akbaba ile ilgili haberlerin var mı ? Yeni sezonda ekranda olacak ama hangi proje ile ?
eren vurdem güzel atlar diyarında dizisinde oynayacak onun dışınaki boşta olanlar gelebilir amaMuhammed Cangören, Eren Vurdem, Levent Özdilek, Yalçın Hafızoğlu hatta son sezonda EDHO'da izleyemediğimiz Nurseli İdiz, çok iyi renk katar. Geçen hafta çalışmalar başlamıştı, birkaç güne haberler gelmeye başlar.
o gitmez gibi bahadır özdener ile yakınlar çünkü düşman olmazlarsa didem ile davut'u hal etsin ilk düşmanlar bence fikret'te yaralanmadı hiç o da yaralansın artıkAyrılan karakterler olacak daha, abi şu Bal Osman gitse artık
Bahadırla nasıl yakıno gitmez gibi bahadır özdener ile yakınlar çünkü düşman olmazlarsa didem ile davut'u hal etsin ilk düşmanlar bence fikret'te yaralanmadı hiç o da yaralansın artık![]()
O diziden ayrıldı ertelenince sonrasında da başka bir dizi ile anlaşmış (şimdi hatırladım).eren vurdem güzel atlar diyarında dizisinde oynayacak onun dışınaki boşta olanlar gelebilir ama
dost arkadaşlar işte paylaşımlarını alıntılıyor mazhar alican uğur'un genelde çünkü bahadır özdenerBahadırla nasıl yakın
Olmayan hikayeleri ile devam ettirdiği Yabani ve Kirli Sepeti'nden sıra gelmez harcaması için Hudutsuz Sevda'ya.now yeni diziler alıyor . toplam 4 tane yeni dizi almış. daha fazla dizi alacak gibi duruyor. en ufak reyting kaybında hudutsuzu harcar. kanal her sene en az 10 yeni dizi alıyor.
Sıkar biraz yeni sezonda 5'ten az almayacağı için 😂now yeni diziler alıyor . toplam 4 tane yeni dizi almış. daha fazla dizi alacak gibi duruyor. en ufak reyting kaybında hudutsuzu harcar. kanal her sene en az 10 yeni dizi alıyor.
İmzamı atıyorumOlmayan hikayeleri ile devam ettirdiği Yabani ve Kirli Sepeti'nden sıra gelmez harcaması için Hudutsuz Sevda'ya.
Bahadır Özdener de imza atıyor.Sıkar biraz yeni sezonda 5'ten az almayacağı için 😂
İmzamı atıyorum
Yeni sezon öncesi hocamız imaj tazelemiş.
Hiçbir fikrim yok ama ilk hali.Saç ekimi mi ? Yoksa protez saç mı ?
@ömer karataş @Hobbit @Emre Ozansoy @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 127497
Ekli dosyayı görüntüle 127498
Ekli dosyayı görüntüle 127500
Bence ekim ama bir müdahele var saçlarda, karızmasını o hallediyor 😂Hiçbir fikrim yok ama ilk hali.![]()
Her haliyle karizma be adam.Bence ekim ama bir müdahele var saçlarda, karızmasını o hallediyor 😂
Şu adamı ön hattı olmadan gör bak ozaman 😂Her haliyle karizma be adam.![]()
Saç ekimi mi ? Yoksa protez saç mı ?
@ömer karataş @Hobbit @Emre Ozansoy @Angelica @batuhankaralar
Ekli dosyayı görüntüle 127497
Ekli dosyayı görüntüle 127498
Ekli dosyayı görüntüle 127500
Allah cezanı versin Murat Öztürk diyorum ne diyim aga