Yapma o zaman yorum, yap diyen oldu mu 😂Türkçenin büyük yazarı Bahadır Özdener mi? Iyykk kusucam şimdi. Şöyle yorumlar yapıp, bana yorumlar yaptırmaya zorluyorsunuz. 😅
@Alemdar ile önceki mesajlarımızdan beri aramızda olan bir muhabbet o, biliyor olman gerekir konuda yazılan tüm mesajları okuyorsan. Bu mesajı da bir önceki mesajı alıntılayıp yazmak yerine bu şekilde yazman komik ve kimsenin tutup da seni yorum yapmaya zorladığı falan yok.Türkçenin büyük yazarı Bahadır Özdener mi? Iyykk kusucam şimdi. Şöyle yorumlar yapıp, bana yorumlar yaptırmaya zorluyorsunuz. 😅
Kaldı ki Bahadır kendine bile demiyor ama Raci Şaşmaz için 'Güzel Türkçe'nin yazarı' der ki gayet de haklı kendi adıma. Unutulmaz replikleri kim yazdı ? Raci. O yüzden bu kadar salağa yatma be @Hobbit, hele sen @Carpe Diem KV'nin replikleri dillere destan oldu, kitabı bile var, ne kadar da kötüsünüz@Alemdar ile önceki mesajlarımızdan beri aramızda olan bir muhabbet o, biliyor olman gerekir konuda yazılan tüm mesajları okuyorsan. Bu mesajı da bir önceki mesajı alıntılayıp yazmak yerine bu şekilde yazman komik ve kimsenin tutup da seni yorum yapmaya zorladığı falan yok.
Bu görselin yeterli olduğunu düşünüyorum.Kaldı ki Bahadır kendine bile demiyor ama Raci Şaşmaz için 'Güzel Türkçe'nin yazarı' der ki gayet de haklı kendi adıma. Unutulmaz replikleri kim yazdı ? Raci. O yüzden bu kadar salağa yatma be @Hobbit, hele sen @Carpe Diem KV'nin replikleri dillere destan oldu, kitabı bile var, ne kadar da kötüsünüz
AAAA AGA OLUR MU ÖYLE ŞEYYYY RACİ İLE BAHADIR KİM Kİ YAZDIKLARI REPLİKLER VE DİYALOGLAR KİTAP OLACAKBu görselin yeterli olduğunu düşünüyorum.
Bende takılıyorum zaten. @Alemdar ile herhangi bir problemim yok. Sen niye buna bu kadar takıldın ki?önceki mesajlarımızdan beri aramızda olan bir muhabbet o, biliyor olman gerekir konuda yazılan tüm mesajları okuyorsan. Bu mesajı da bir önceki mesajı alıntılayıp yazmak yerine bu şekilde yazman komik ve kimsenin tutup da seni yorum yapmaya zorladığı falan yok.
Bu mantıkla gidersek Ethem Özışık ve Gökhan Horzumun da kitapları mevcut. (İkiside kütüphanemde mevcuttur.) Çukur/Poyraz Karayel.Kaldı ki Bahadır kendine bile demiyor ama Raci Şaşmaz için 'Güzel Türkçe'nin yazarı' der ki gayet de haklı kendi adıma. Unutulmaz replikleri kim yazdı ? Raci. O yüzden bu kadar salağa yatma be @Hobbit, hele sen @Carpe Diem KV'nin replikleri dillere destan oldu, kitabı bile var, ne kadar da kötüsünüz
Hangi kitapları ? Bir Mucize Olsun kitabını anlatsana biraz.Bende takılıyorum zaten. @Alemdar ile herhangi bir problemim yok. Sen niye buna bu kadar takıldın ki?
Bu mantıkla gidersek Ethem Özışık ve Gökhan Horzumun da kitapları mevcut. (İkiside kütüphanemde mevcuttur.) Çukur/Poyraz Karayel.
Eşit diyebilir miyiz o zaman. 🥰
Maraşlı 18'e kadar mükemmeldi. Sonra bozdu.Hangi kitapları ? Bir Mucize Olsun kitabını anlatsana biraz.
Ethem Özışık cidden Poyraz Karayel'de bir şaheser yazdı. Ama.. Söz ve Maraşlı'yı ne hale getirdi hepimiz biliyoruz ona rağmen Raci ve Bahadır ardından Ethem'i koyarım Top 3'tür kendisi
Ama Çukur'u asla sevmedim, sevemedim, sevmicem de o yüzden Gökhan Horzum kalemini sevmem pek
Hangi kitapları ? Bir Mucize Olsun kitabını anlatsana biraz.
Ethem Özışık cidden Poyraz Karayel'de bir şaheser yazdı. Ama.. Söz ve Maraşlı'yı ne hale getirdi hepimiz biliyoruz ona rağmen Raci ve Bahadır ardından Ethem'i koyarım Top 3'tür kendisi
Ama Çukur'u asla sevmedim, sevemedim, sevmicem de o yüzden Gökhan Horzum kalemini sevmem pek
Asiye queen in ruhuna havale ettim siziMaraşlı 18'e kadar mükemmeldi. Sonra bozdu.
@serhatt tan bahsediyor sanırımYıllardır ailenin içinde olan bir karakter; Zeynep'in süt annesi, Nedime'nin dert ortağı. Ailenin ne kadar pis işleri varsa illa ki birilerini biliyordur, bunlar ile patlatabilirdi ama güzel Türkçe'nin büyük yazarı BÖ, potansiyeli kullanmadı.
Yine ne saçmalıklara maruz bırakıyorsun acaba? İzleme zahmetinde bile bulunmuyorum.
Zahmetsizce geberticem seniYine ne saçmalıklara maruz bırakıyorsun acaba? İzleme zahmetinde bile bulunmuyorum.
Diğerlerine benzemem ben. Zahmetsizce gebertemediğin için herkes gitti ben buradayım farkındaysan.Zahmetsizce geberticem seni
Uğraşmadım ki takıl kendi halinde forumdaDiğerlerine benzemem ben. Zahmetsizce gebertemediğin için herkes gitti ben buradayım farkındaysan.
Kendini böylesine kandırmana bayılıyorum.Uğraşmadım ki takıl kendi halinde forumda
Görkem gibi kanatlanırsın yakındaKendini böylesine kandırmana bayılıyorum.
Kanatlandıran Fatih olduktan sonra.Görkem gibi kanatlanırsın yakında