Tüm esprilerine gülermişsin senAyyy neler var yaaaa…
Tüm esprilerine gülermişsin senAyyy neler var yaaaa…
Her türlü gülerim.
Kız Nurgül sultanım gibi temiz kalpli olsan senin de duaların kabul olurduHer türlü gülerim.
Kız herkesten temiz benim kalbim daha ne temizliği.Kız Nurgül sultanım gibi temiz kalpli olsan senin de duaların kabul olurdu
Kız @Çiğdem sistanla milletin kapısına domuz yağı sürüp büyü yapan sen değil miydinKız herkesten temiz benim kalbim daha ne temizliği.
Oydu yapan ben sadece şahit oldum.Kız @Çiğdem sistanla milletin kapısına domuz yağı sürüp büyü yapan sen değil miydin
Aaaa Murat abime gelin olabilseydin zengindin şimdi @Dosi @Angelica @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy @12.Adam @ozmoturk @AlemdarOydu yapan ben sadece şahit oldum.
Aaaa bunların bir kuruşunu istemem ayol.Aaaa Murat abime gelin olabilseydin zengindin şimdi @Dosi @Angelica @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy @12.Adam @ozmoturk @Alemdar
x.com
x.com
niye gııı kayınpederinle parlak avına çıkardın aradaAaaa bunların bir kuruşunu istemem ayol.
Seni gelin edelim fiziken daha uygunsun.niye gııı kayınpederinle parlak avına çıkardın arada
Hani beni kimse almazdı , noldu da uygun oldumSeni gelin edelim fiziken daha uygunsun.
Ancak bunlar alır işte.Hani beni kimse almazdı , noldu da uygun oldum
senin 2 kriterinden birine uygunlar ama bunlarAncak bunlar alır işte.
Aaaa Murat abime gelin olabilseydin zengindin şimdi @Dosi @Angelica @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy @12.Adam @ozmoturk @Alemdar
x.com
x.com
Aaaa bunların bir kuruşunu istemem ayol.
niye gııı kayınpederinle parlak avına çıkardın arada
Seni gelin edelim fiziken daha uygunsun.
Hani beni kimse almazdı , noldu da uygun oldum
Damadın kaynanasından iki kilo altın.Ancak bunlar alır işte.
2 de 2 isterim ben.senin 2 kriterinden birine uygunlar ama bunlar
kız imana gelseydiniz siz de gamze ablam gibi koca bulabilirdiniz ama evde kaldınız @Angelica @Dosi @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe Diem ile @12.Adam @ozmoturk
x.com
x.com
Sen kendi kalıklığına bak ayol.
Ne diyor bu çarpık? Linkten bir halt anlayamadım.Kız Nurgül sultanım gibi temiz kalpli olsan senin de duaların kabul olurdu
DALGA DALGA DALGA DALGA DALGALANIYORRRAaaa Murat abime gelin olabilseydin zengindin şimdi @Dosi @Angelica @Zeyno @Carpe Diem @Emre Ozansoy @12.Adam @ozmoturk @Alemdar
x.com
x.com
Hatçemi görenler amann... sevdalanıyor 😂Onun dalgası var mıydı yahu ? @xemrexxx
kız sana bu oğlanın akrabalarından 4 tanesini alalım sonsuz dek kurtuluruz senden afrikaya gelin gidersin2 de 2 isterim ben.