Ölmedi ama Serkan yobazı gittiDavut gitti, yuh. 😱
Ölmedi ama Serkan yobazı gittiDavut gitti, yuh. 😱
Bende ama doğru söyle haklı çıktım...Sahne boyunca Nihat Marten'in adamlarının Zeynep'i alacağını ve arkadan "Halil İbrahim!" diye bağıran Zeynep'i bekledim hep.
Aynı sezon finalini mi izliyoruz?Bende ama doğru söyle haklı çıktım...
SEZON FİNALİ AKIYOR
Allah belanı vermesin 😂😂😂Aynı sezon finalini mi izliyoruz?
Nihat Marten'in bitiş olayı iyiydi yalnız, sağlam yazılmış. Ama fragmanda olmayışı büyük kayıp.Allah belanı vermesin 😂😂😂
Medyapım gerekçesini anlattımNihat Marten'in bitiş olayı iyiydi yalnız, sağlam yazılmış. Ama fragmanda olmayışı büyük kayıp.
BIKTIM YA 20 BÖLÜMDÜR BUNU DİYOM YA MAL MAL GEBERÖL ZEYNEP, ÖL!
#ZeyHal > Hudutsuz Sevda sezon finali.Nasıldı bölüm gençler bakamadım rüzgarlı tepe izledim de
#ZeyHal > Hudutsuz Sevda sezon finali.
Seni de Hobbit'i de yeni sezonda görmek istemiyorum 😂#ZeyHal > Hudutsuz Sevda sezon finali.
Güzel Türkçe'nin büyük yazarının yazdığı sahneleri görüyoruz, Ethem Özışık'la devam kararı alsın Medyapım. İstihbarat ondan sorulur.Seni de Hobbit'i de yeni sezonda görmek istemiyorum 😂
Dizi sence Bahadır'ın önderliğinde mi olacak ? Medyapım yine önde mi olur ?
Öte yandan dizi gelecek sezon istihbarat ağırlıklı olacak, kötü 2 bölüm ardından bu sezon finalinden bir nebze de olsa haz ettim güzeldi
Güzel türkçenin büyük yazarlarından Bahadır Özdener ne olur abi yeni sezonda aksiyonu çoğalt hacı 😂
Hacı açtırma ağzımı Ethem kim istihbarat kim ? Söz 3. Sezon senaryosunu gördük askeri görevleri iyi bilir ama istihbaratta sınıfta kaldı.Güzel Türkçe'nin büyük yazarının yazdığı sahneleri görüyoruz, Ethem Özışık'la devam kararı alsın Medyapım. İstihbarat ondan sorulur.
Ethem Özışık bir markadır, adamın tek kötü bir dizisi yok. Söz evet sonradan bozmuş olsa da toparladı, Teşkilat desen hala daha iyi gidiyor.Hacı açtırma ağzımı Ethem kim istihbarat kim ? Söz 3. Sezon senaryosunu gördük askeri görevleri iyi bilir ama istihbaratta sınıfta kaldı.
Koskoca KVP 3. Sezon İstihbarat konuları yazan adam gelecek sezon hepinizi şey ettiğinde sizi görücem ama bu kapıdan almicam sizi 😂
Agam mutlu değilseniz diziyi bırakabilirsiniz 😂Ethem Özışık bir markadır, adamın tek kötü bir dizisi yok. Söz evet sonradan bozmuş olsa da toparladı, Teşkilat desen hala daha iyi gidiyor.
Bu arada Nihat Marten'e yazılan sonu Yılmaz Marten'de izlemek isterdim. Halil İbrahim onu da götürecekti ama güzel Türkçe'nin büyük yazarı sağ olsun.
Ne mutluyum ne de mutsuzum, bırakamıyorum diziyi. Daha doğrusu Deniz Can Aktaş'ı.Agam mutlu değilseniz diziyi bırakabilirsiniz 😂
Tıpkı yeni sezonda bir twitter hesabı açıp, Halzey etiketini kim desteklerse onunla savaşacağım gibi Yeni sezon çok daha güzel olucak
------
Ozan'ın aksiyon işlerinde karizması halis mi ? @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 127134
Bu dizide başrol değişikliliğine sadece Ozan Akbaba tarzı oyuncuları için okeyim.Ne mutluyum ne de mutsuzum, bırakamıyorum diziyi. Daha doğrusu Deniz Can Aktaş'ı.
Ozan Akbaba'nın yeni sezonda bir işi var denilmişti en son, olmasaydı da Hudutsuz Sevda'ya alsaydık ne iyi olurdu.