NOW Hudutsuz Sevda - Dizi Yorumları

Sahne boyunca Nihat Marten'in adamlarının Zeynep'i alacağını ve arkadan "Halil İbrahim!" diye bağıran Zeynep'i bekledim hep. :A

BIKTIM YA 20 BÖLÜMDÜR BUNU DİYOM YA MAL MAL GEBER
------

Ender Balkır muhteşem sesiyle söylediği türküyü Bahadır Özdener kendi sipariş vermiş :)

Dizi'yi yavaştan kendi ele alıyor, müzikleri de zaten KALAN'a veriyor Bahadır usta. Acaba dizi gelecek sezon Medyapım çatısında mı devam edecek ?

Son düzenleme:
Total'in gözünde Zeynep karakterinin bir değeri kalmadı diyebilirim bu bölüm ile birlikte. Yeni sezonda ne olur bilmiyorum ama karakterin devamı halinde izleyici kaybı yaşanması muhtemel. Umarım #HalZey tarafı iyi bir şekilde toparlanır yada bitirilir.

Halil İbrahim'e bir şey olmayacağı çok belliyken sezon finalini bu sahne ile kapatmak nasıl bir fikir tartışılır. Bunun yerine bir düğün sahnesi ve saldırı (Nihat Marten'in ortakları) olsa daha iyi olabilirdi. Yeni sezonda Halil İbrahim öldü gösterilip bir süre yeraltından devam ederler belki. :A

#ZeyHal > Hudutsuz Sevda sezon finali. :A
Seni de Hobbit'i de yeni sezonda görmek istemiyorum 😂

Dizi sence Bahadır'ın önderliğinde mi olacak ? Medyapım yine önde mi olur ?

Öte yandan dizi gelecek sezon istihbarat ağırlıklı olacak, kötü 2 bölüm ardından bu sezon finalinden bir nebze de olsa haz ettim güzeldi :)

Güzel türkçenin büyük yazarlarından Bahadır Özdener ne olur abi yeni sezonda aksiyonu çoğalt hacı 😂

Seni de Hobbit'i de yeni sezonda görmek istemiyorum 😂

Dizi sence Bahadır'ın önderliğinde mi olacak ? Medyapım yine önde mi olur ?

Öte yandan dizi gelecek sezon istihbarat ağırlıklı olacak, kötü 2 bölüm ardından bu sezon finalinden bir nebze de olsa haz ettim güzeldi :)

Güzel türkçenin büyük yazarlarından Bahadır Özdener ne olur abi yeni sezonda aksiyonu çoğalt hacı 😂
Güzel Türkçe'nin büyük yazarının yazdığı sahneleri görüyoruz, Ethem Özışık'la devam kararı alsın Medyapım. İstihbarat ondan sorulur. :Z

Güzel Türkçe'nin büyük yazarının yazdığı sahneleri görüyoruz, Ethem Özışık'la devam kararı alsın Medyapım. İstihbarat ondan sorulur. :Z
Hacı açtırma ağzımı Ethem kim istihbarat kim ? Söz 3. Sezon senaryosunu gördük askeri görevleri iyi bilir ama istihbaratta sınıfta kaldı.

Koskoca KVP 3. Sezon İstihbarat konuları yazan adam gelecek sezon hepinizi şey ettiğinde sizi görücem ama bu kapıdan almicam sizi 😂

• Güldürdün
Reactions: Emre Ozansoy
Hacı açtırma ağzımı Ethem kim istihbarat kim ? Söz 3. Sezon senaryosunu gördük askeri görevleri iyi bilir ama istihbaratta sınıfta kaldı.

Koskoca KVP 3. Sezon İstihbarat konuları yazan adam gelecek sezon hepinizi şey ettiğinde sizi görücem ama bu kapıdan almicam sizi 😂
Ethem Özışık bir markadır, adamın tek kötü bir dizisi yok. Söz evet sonradan bozmuş olsa da toparladı, Teşkilat desen hala daha iyi gidiyor.

Bu arada Nihat Marten'e yazılan sonu Yılmaz Marten'de izlemek isterdim. Halil İbrahim onu da götürecekti ama güzel Türkçe'nin büyük yazarı sağ olsun. :)

Ethem Özışık bir markadır, adamın tek kötü bir dizisi yok. Söz evet sonradan bozmuş olsa da toparladı, Teşkilat desen hala daha iyi gidiyor.

Bu arada Nihat Marten'e yazılan sonu Yılmaz Marten'de izlemek isterdim. Halil İbrahim onu da götürecekti ama güzel Türkçe'nin büyük yazarı sağ olsun. :)
Agam mutlu değilseniz diziyi bırakabilirsiniz 😂

Tıpkı yeni sezonda bir twitter hesabı açıp, Halzey etiketini kim desteklerse onunla savaşacağım gibi :) Yeni sezon çok daha güzel olucak
------

Ozan'ın aksiyon işlerinde karizması halis mi ? @Emre Ozansoy

IMG_1926.jpeg

Agam mutlu değilseniz diziyi bırakabilirsiniz 😂

Tıpkı yeni sezonda bir twitter hesabı açıp, Halzey etiketini kim desteklerse onunla savaşacağım gibi :) Yeni sezon çok daha güzel olucak
------

Ozan'ın aksiyon işlerinde karizması halis mi ? @Emre Ozansoy

Ekli dosyayı görüntüle 127134
Ne mutluyum ne de mutsuzum, bırakamıyorum diziyi. Daha doğrusu Deniz Can Aktaş'ı. :A

Ozan Akbaba'nın yeni sezonda bir işi var denilmişti en son, olmasaydı da Hudutsuz Sevda'ya alsaydık ne iyi olurdu.

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş
Ne mutluyum ne de mutsuzum, bırakamıyorum diziyi. Daha doğrusu Deniz Can Aktaş'ı. :A

Ozan Akbaba'nın yeni sezonda bir işi var denilmişti en son, olmasaydı da Hudutsuz Sevda'ya alsaydık ne iyi olurdu.
Bu dizide başrol değişikliliğine sadece Ozan Akbaba tarzı oyuncuları için okeyim.

• Güldürdün
Reactions: ömer karataş