Kız ben ev miyim araba mıyım at mıyım yat mıyım o ne öyle istemek almak falan yani sen ve @Carpe Diem e ait olabilir o terimlerBir kişiyi bin kişi ister bir kişi alır e tabi seni isteyen hiç olmadığı için bilmemen normal.
Yarım dünyasın. @serhatt gibi fit değilsin.Kız ben ev miyim araba mıyım at mıyım yat mıyım o ne öyle istemek almak falan yani sen ve @Carpe Diem e ait olabilir o terimler
Karsu'yu alıcam gızNapçan gelip?
Eee ahiretliğim @serhatt ile talibimiz çok ne yapalımKız ben ev miyim araba mıyım at mıyım yat mıyım o ne öyle istemek almak falan yani sen ve @Carpe Diem e ait olabilir o terimler
Sen de iyice milfçi oldun başımızaKarsu'yu alıcam gız
Ucuz malın alıcısı çok olurmuş
Senin gibilere malı ucuz olan tezgah açar diyorlar ama mal elinde kaldı o derece ucuzsun yaniiUcuz malın alıcısı çok olurmuş
Sende ol 😂
Elini kolunu kesicezSenin gibilere malı ucuz olan tezgah açar diyorlar ama mal elinde kaldı o derece ucuzsun yanii
Yok kalsınSende ol 😂
Hiç birşey yapamazsın karşında stratejik akrepler duruyor @serhattElini kolunu kesicez
Kız dansözleri geçtin kıvıra kıvıra.Kız ben ev miyim araba mıyım at mıyım yat mıyım o ne öyle istemek almak falan yani sen ve @Carpe Diem e ait olabilir o terimler
Ne mana😱Kız dansözleri geçtin kıvıra kıvıra.
Yok ev miyim yok araba mıyım diye kıvırıyorsun o dediğim sözün manasını bildiğin halde. İşte o manağ.Ne mana😱
Gayet haklıyımYok ev miyim yok araba mıyım diye kıvırıyorsun o dediğim sözün manasını bildiğin halde. İşte o manağ.
İsteyen olmadığı için.Gayet haklıyım
Beni kimse isteyemez karşılıklı anlaşırım
hayal dünyan çok genişİsteyen olmadığı için.
Senin miden kadar değil.hayal dünyan çok geniş
göbüşümün hakkını veriyorum sağol datumSenin miden kadar değil.
Patla inş. .ssgöbüşümün hakkını veriyorum sağol datum
bir parçam kafana düşerse geberirsinPatla inş. .ss