Kralını yapar bacım.Sen sanki fırsatın olsa yapmazdın @serhatt
Kralını yapar bacım.Sen sanki fırsatın olsa yapmazdın @serhatt
Kralını yapar bacım.
sizdeki çekememezlik ve kuduruklukBunlar da hep aynı masal, şaka gibi.
Kıvılcım'ın nesini çekemeyeyim? Ayrıca ne yapıyorsa yapsın ahı gitmiş vahı kalmış Ömer ile.
Dizi foka sardı hiç beğenmedim bu akşam ki bölümü.
Kıvılcım'ın nesini çekemeyeyim? Ayrıca ne yapıyorsa yapsın ahı gitmiş vahı kalmış Ömer ile.
günaydınDizi foka sardı hiç beğenmedim bu akşam ki bölümü.
Bacım ne diyorsa doğrudur.günaydın
neyse adaşımın dediği gibi ömüşün içi mi geçmiş
o zaman herifi rahat bırakırsın artıkBacım ne diyorsa doğrudur.
Sen kendi işine bak.o zaman herifi rahat bırakırsın artık
bir taşla iki kuş hem Apo mort hem @offensive şok o zaman, ne güzelBu ecünnü gelirse dizi yayından kalkar.
bir taşla iki kuş hem Apo mort hem @offensive şok o zaman, ne güzel
senin milleti dolandırma taktiklerin aynı bu da @Yakamoz-Asi ya da @MasacRE yi düşürebilirmiş almeda Queen
senin milleti dolandırma taktiklerin aynı bu da @Yakamoz-Asi ya da @MasacRE yi düşürebilirmiş almeda Queen
kız konu karışmış Survivor konusunda alıntılıyordum en son @Dosi taşıyiverAynen içeri atılması gerek
@serhatt ve @Emre Ozansoy ‘a söyle.kız konu karışmış Survivor konusunda alıntılıyordum en son @Dosi taşıyiver
co adminden daha düşük rütbedekilere bişi demem neticede ben bir markayım@serhatt ve @Emre Ozansoy ‘a söyle.
Beni rahatsız etme bu konular için hem onlarla iletişim halledesin bu iki konularda
Ee ben maviyken ne yapıyordun?co adminden daha düşük rütbedekilere bişi demem neticede ben bir markayım