evet öyleymiş sezon finalinde gizli ortaklardan biri gözükecek gibi sankiVe Yavuz Leto, Nihat Marten ve Serkan diziye veda ediyor....
@Emre Ozansoy @Hobbit @Angelica @ömer karataş
evet öyleymiş sezon finalinde gizli ortaklardan biri gözükecek gibi sankiVe Yavuz Leto, Nihat Marten ve Serkan diziye veda ediyor....
Hayırlısı olsunevet öyleymiş sezon finalinde gizli ortaklardan biri gözükecek gibi sanki
Ve Yavuz Leto, Nihat Marten ve Serkan diziye veda ediyor....
Hangi haberim fos çıktıGerçektenmi
Hangi haberim fos çıktı![]()
Var var abla 😂Maşallah iyi ajanların var herhalde ablam![]()
Ben şok...Noo ben Damlaya sinir oluyorum![]()
✨Arz talep ✨ @burak_sevinc pic.twitter.com/9ZtuOuDx5U
— Hayal Köseoğlu (@KoseogluHayal) May 20, 2024
Halil İbrahim ve Didem yakınlaşıyor. 😳 #HudutsuzSevda’nın yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/XmJAcCrIa9
— Hudutsuz Sevda (@hudutsuzsevda_) May 20, 2024
Güzel fragman, Bahadır'ım ellerine sağlık mümkünse sezon finalini de HalZey boşanmasıyla taçlandırırsın. Karasu statüsünü hak etmeyen bir Zeynep var, Leto olabilir yenidenKomik.
Halil İbrahim ve Didem yakınlaşıyor. 😳 #HudutsuzSevda’nın yeni fragmanı yayında. @nowtvturkiye @medyapimresmi pic.twitter.com/XmJAcCrIa9
iyice ilyas ömür pınar olayına döndü sonuda öyle olur yani halil ibrahim zeynep barışırKomik.
Arz bu adamsa talep benim.
Yeni sezonda yeni şekliyle adam bulursan neden olmasın. 😂Sonunda bazılarının diziyi bırakacağı o malum bölümlere geldik.
Yeni sezonda bu konu aksiyon severlerle daha iyi olacak. EDHO'da yapamadığımızı umarım burada yaparız 😂😂
Her daim @ömer karataş @Angelica ile izlenir 😂 Yeter ki aksiyon dolu bölümler gelsin kim çıkmış kim gelmiş kim oynamış önemli değil.Yeni sezonda yeni şekliyle adam bulursan neden olmasın. 😂
Sonuna kadar izlerim dizimi😂Her daim @ömer karataş @Angelica ile izlenir 😂 Yeter ki aksiyon dolu bölümler gelsin kim çıkmış kim gelmiş kim oynamış önemli değil.
Bahadır Özdener ne başroller çıkardı dizilerinden de devam etti. Satranç oynuyor Hudutsuz ile ama kazanacak inşAllah