Senin göremeyeceğin noktadaSeninkinin seviyesi var mı ki 😅
Senin göremeyeceğin noktadaSeninkinin seviyesi var mı ki 😅
O kadar aşağılara inemiyorum ben. Haklısın yani bebeğim. 😅Senin göremeyeceğin noktada
Aslan gibi kavuşucan sen de az kaldıO kadar aşağılara inemiyorum ben. Haklısın yani bebeğim. 😅
Ben değil, seni kavuşturucam. O senin Quen'in. Benim için Paçoz parçası. 😅😅
Rakibimiz gibi sen de Pert olucanBen değil, seni kavuşturucam. O senin Quen'in. Benim için Paçoz parçası. 😅😅
Bu yazıyı yazan Nagihan Fanına söyle önce Türkçe yazmayı öğrensin. Gerçi Nagihan'ı tutuyor. Allah'ın başka dert vermesine gerek yok. Kendi kendisinin belasını bulmuş. Yok olup gidecekler. Bende fanların hepsi engelli. Aşırıya kaçan her hesabı engelliyorum. 😅 Gözüm görmeyince rahat ediyorum. Boş çar (Paçoz Nagi) ve yaverleri (Fanları) benim için. Allah size kolaylık versin.. 😅😅Rakibimiz gibi sen de Pert olucan
Ne ağladın be bak bugün 4 farklı atış var Queen yine 2/2 yaptı daha çok zırlaBu yazıyı yazan Nagihan Fanına söyle önce Türkçe yazmayı öğrensin. Gerçi Nagihan'ı tutuyor. Allah'ın başka dert vermesine gerek yok. Kendi kendisinin belasını bulmuş. Yok olup gidecekler. Bende fanların hepsi engelli. Aşırıya kaçan her hesabı engelliyorum. 😅 Gözüm görmeyince rahat ediyorum. Boş çar (Paçoz Nagi) ve yaverleri (Fanları) benim için. Allah size kolaylık versin.. 😅😅
Nagim kurtlar sofrasına düştü. Düello zamanımız geliyor
Atakan geçen hafta 0 çekmişken hangi akıl ile aldı onu takımına Seda
bari yarına oyun alsada Damla’yıda alsak otomatikman potaya
Kendinizi överken siz@Hobbit ne saçmalıyor bu emre
2 gündür seni patates çuvalına çevirdim. Fırıldak gibi lafları döndürüp duruyorsun tatlım. 😅😅 8.'liği başarı saydığını yazan sensin. Ben değil. Hâlâ bunun üzerine konuşuyorsun canım. Kendi dediklerinden sonra hâlâ da Quenn kabul etmeye devam ediyorsun. Enteresan 😅😅😅 Başındaki beyni çıkartıp yazı yazdığını düşünüyorum artık. 😂😂😂
Daha çok zırla tatlım hayallerin güzelmiş2 gündür seni patates çuvalına çevirdim. Fırıldak gibi lafları döndürüp duruyorsun tatlım. 😅😅 8.'liği başarı saydığını yazan sensin. Ben değil. Hâlâ bunun üzerine konuşuyorsun canım. Kendi dediklerinden sonra hâlâ da Quenn kabul etmeye devam ediyorsun. Enteresan 😅😅😅 Başındaki beyni çıkartıp yazı yazdığını düşünüyorum artık. 😂😂😂
Seni kendin ile yapayalnız bırakıyorum. Buradaki dutluk yerlerine anlatırsın artık. Ama bu Nagihan'ın Paçoz olduğunu değiştirmeyecek. 😅😅😂Nefo Atakan a saplamış
------
Daha çok zırla tatlım hayallerin güzelmiş
bırak iyi edersin sonra hayallerine cevap vermeyince kaçtı, cevabı yok falan diyorsun kahkaha tutuyor beniSeni kendin ile yapayalnız bırakıyorum. Buradaki dutluk yerlerine anlatırsın artık. Ama bu Nagihan'ın Paçoz olduğunu değiştirmeyecek. 😅😅😂
Zaten kaçak dövüşüyorsun. Dediklerin ortada. Ama ona rağmen kabul etmiyorsun. Bu şekilde olmasına karşın zırvalamaya devam ediyorsun. 😅😅😅😂bırak iyi edersin sonra hayallerine cevap vermeyince kaçtı, cevabı yok falan diyorsun kahkaha tutuyor beni
aynaya bakmadan konuş gut naytlar ola istatistik tablosu ortada , sedaya bile üstünlük kurdu kadın napsın daha sen zırvalara dewamke bebişimZaten kaçak dövüşüyorsun. Dediklerin ortada. Ama ona rağmen kabul etmiyorsun. Bu şekilde olmasına karşın zırvalamaya devam ediyorsun. 😅😅😅😂
Acun kaç para verdi acaba en dipte olması için.
Performansı yetmiyor gibi sen bir kontrol et gelince Türkiye’yeAcun kaç para verdi acaba en dipte olması için.
Sen daha bilgilisin bu konularda.Performansı yetmiyor gibi sen bir kontrol et gelince Türkiye’ye