Dur kız son sayılara geldiler
------
Kültür şelalesisin maşallahBunu bilmem için Nagihan'ın bu cümleyi kurmasına gerek yok. Okuyan birisiyim. Kültürlüyüm. 😂
Dur kız son sayılara geldiler
Kültür şelalesisin maşallahBunu bilmem için Nagihan'ın bu cümleyi kurmasına gerek yok. Okuyan birisiyim. Kültürlüyüm. 😂
Nagihandan daha kültürlü olduğum kesin. 😎Dur kız son sayılara geldiler
------
Kültür şelalesisin maşallah
Harvard mezunusun evetNagihandan daha kültürlü olduğum kesin. 😎
Nagihan'ın neler yaptığını tüm Türkiye artık biliyor. Survivor izlemeyenler bile. Ben kendimi bu konuda koruyabilirim. Benim dediklerime inanmak zorundasın. Ama Nagihan bunu yapamaz. Nagihan kültürlü mü diye soru sorsalar, cevabı kültürlü diyen kişilere video kanıtlı bir sürü olay izletirler. Kültürsüz olduğuna dair. Yada az kültürlü diyelim. 😎Harvard mezunusun evet
Ay konseyi izlicem survivır bitince nagi ile sana bilgi yarışması yapıcamNagihan'ın neler yaptığını tüm Türkiye artık biliyor. Survivor izlemeyenler bile. Ben kendimi bu konuda koruyabilirim. Benim dediklerime inanmak zorundasın. Ama Nagihan bunu yapamaz. Nagihan kültürlü mü diye soru sorsalar, cevabı kültürlü diyen kişilere video kanıtlı bir sürü olay izletirler. Kültürsüz olduğuna dair. Yada az kültürlü diyelim. 😎
Seninkini madara etmeye devam ediyorlar iki gündür. Ne yapıyor içinden hâlâ ağlamaya devam mı ediyor 😂Harvard mezunusun evet
------
Ayda 1 görülen olay Aleyna ya da damla nagi ya da Seda dan sayı alırkene
Aaa performans listesine bak ağlaSeninkini madara etmeye devam ediyorlar iki gündür. Ne yapıyor içinden hâlâ ağlamaya devam mı ediyor 😂
Nasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemli. Şuan nal topluyor. 😂Aaa performans listesine bak ağla
Hala zirvede ayolNasıl başladığın değil nasıl bitirdiğin önemli. Şuan nal topluyor. 😂
Gidici gidici. Atını hazırlamaya başla Nagihan'ın, evine göndereceksin.Hala zirvede ayol
Yasin ,yunus emre,seda%70 el başladı Yasin %45, y,emre %54, seda%63 el yarışıyor Queen bu sakatlıkla %76 dan %71e düştü ,ağla
Her dilde nanik sanaGidici gidici. Atını hazırlamaya başla Nagihan'ın, evine göndereceksin.
Bu onun loser olduğunu değiştirmiyor. Şampiyonluğu yok. Nisa 1/0 Nagihan. (Örnek için yazılmıştır. Nisacı değilim. Nagihan'ın loserlığı için yazdım)😂😂😂
Yunanlılar, Meksikalılar bile ona hayran kudurBu onun loser olduğunu değiştirmiyor. Şampiyonluğu yok. Nisa 1/0 Nagihan. (Örnek için yazılmıştır. Nisacı değilim. Nagihan'ın loserlığı için yazdım)😂😂😂
Sen bunlar ile avut kendini hadi tatlım.
İzlenmeye bak 4 reyting. 😂😂Yunanlılar, Meksikalılar bile ona hayran kudur
Ayol nisa, cemalcan vb.şampiyonnolsa kaç yazar aha böyle 15 yıllık format değişir izlenmemekten, millet nagi gibi savaşçılar için izliyor ,ağla
hoşt be kadın 4 kere geldi dördünde de performans birincisi o vasatsa kalanları kalas o zamanİzlenmeye bak 4 reyting. 😂😂
Pascal, Nihat getireyim en az 10 reytingi var.
Vasat'a tamah ediyorsun. Nagihan, vasat,loser birisi. Macun vasatı allayıp pullayıp önünüze koydu. Sende Quenn diye yedin bunu. 😂 Yarışma nereden nereye geldi hâlâ reyting Nagi diyor. 😅😅😅
Yarın seni tokatlamaya kaldığım yerden devam edicem. Şuan uyumam lazım. 😅hoşt be kadın 4 kere geldi dördünde de performans birincisi o vasatsa kalanları kalas o zaman
bu zeytin günün 1. ya da 2. si olmasına yetiyor , aç da geçen senenin reytinglerine bak , millet çer çöp şampiyona oldukça izlemeyi bıraktı bu sene toparladı adam akıllı erkek yarışmacı kadrosu da olsaydı (anıl, Berkan, adem, hikmet vb.) tamamen 1. giderdi yarışma zaten bu sene kadınlar ayakta tuttu
Tekrar izleyelim de keyfimiz yerine gelsin. Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2024’ün sefiridir.
Seni buraya gömerim dedikten sonra yere çakılıp kudurması nerede?Tekrar izleyelim de keyfimiz yerine gelsin. Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2024’ün sefiridir.
Tekrar izleyelim de keyfimiz yerine gelsin. Aleyna Kalaycıoğlu Survivor 2024’ün sefiridir.
Iyyy sizin Queenler Max bu seviyeSeni buraya gömerim dedikten sonra yere çakılıp kudurması nerede?
Yapım eledi kızı. Bile bile sadece o haftaya özel küp atışı getirdiler. Ona rağmen zar zor elendi Bernoş'um.
Seninkinin seviyesi var mı ki 😅Iyyy sizin Queenler Max bu seviye