Çarpık ,Senin tutmadığın deftere yazıyor da ondan.Maşallah hafızaya
Çarpık ,Senin tutmadığın deftere yazıyor da ondan.Maşallah hafızaya
Sana desin daha cuk oturur.Çöp bilgileri hep aklımda tutarım nanik size
Dora burada Firdevs hanım gibi 'aptal' diyecek imiş Poyraza
Salak bu Yunus emre ya
Çarpık ,Senin tutmadığın deftere yazıyor da ondan.
Foruma tiktakları bunlara pilav yapardı bence zevkleSana desin daha cuk oturur.
Baş tiktak sen olduğun için yapabilirsin.Foruma tiktakları bunlara pilav yapardı bence zevkle
Çarpık onlyfans çı da olabilir.Baş tiktak sen olduğun için yapabilirsin.
Baş tiktak sen olduğun için yapabilirsin.
Senaryoları ben yazarım sizin hükmünüz yokÇarpık onlyfans çı da olabilir.
Sen öyle san, bundan sonra kısasa kısas.Senaryoları ben yazarım sizin hükmünüz yok
Ah datlum metres bile olamayacak olmak seni kim bilir ne kadar üzüyor ki mesnetsiz iftiralarınla millete çamur atıyorsun ay ne çektin yazık be sana.
Öyle bir hayalim yok ki sen kendi derdine yanAh datlum metres bile olamayacak olmak seni kim bilir ne kadar üzüyor ki mesnetsiz iftiralarınla millete çamur atıyorsun ay ne çektin yazık be sana.
Hayal bile kuramıyorsun çirkinliğinden.Öyle bir hayalim yok ki sen kendi derdine yan
Ne mana 😱Hayal bile kuramıyorsun çirkinliğinden.
Heyatım ben yazdığım senaryo ile ilkokulda ödül almıştım, hayal dünyam doğuştan zengin, nanik sanaO mana.
Yazdığın senaryo, okulda ödül almandı galiba.Heyatım ben yazdığım senaryo ile ilkokulda ödül almıştım, hayal dünyam doğuştan zengin, nanik sana
sahur zamanı geldi en önemli organım midemle ilgilenicem
Aleyna ilk kez ikinci tura kalınca reytingler eski düellolara nazaran artmış. Eğer ilk turdan bitirseydi bu kadar izlenir miydi bilmiyorum. Başrollük bunu gerektirir.Berna için sevindim. Başroller sezon ortasında ölmeyeceği için Aleyna'dan zaten hiç şüphemiz olmamıştı. @dreamy
Aleyna ilk kez ikinci tura kalınca reytingler eski düellolara nazaran artmış. Eğer ilk turdan bitirseydi bu kadar izlenir miydi bilmiyorum. Başrollük bunu gerektirir.
Birleşmede Adele'in şarkısını söyleyerek Aleyna'yı oraya da gömeceğiz. Bu daha başlangıç dermişim.Berna için sevindim. Başroller sezon ortasında ölmeyeceği için Aleyna'dan zaten hiç şüphemiz olmamıştı. @dreamy