Bugün ilk kez canlı canlı izliyorum.Hala izliyor musun? 😱
Bugün ilk kez canlı canlı izliyorum.Hala izliyor musun? 😱
Hudutsuz Sevda izle canım, çok daha güzel.Bugün ilk kez canlı canlı izliyorum.
onu @serhatt izlesin fikretle halil ibrahimin ortasına düşer belki rüyasındaHudutsuz Sevda izle canım, çok daha güzel.
Ağzının tadını bilenler ikisini ister zaten.onu @serhatt izlesin fikretle halil ibrahimin ortasına düşer belki rüyasında
Şöyle bir parça da var.onu @serhatt izlesin fikretle halil ibrahimin ortasına düşer belki rüyasında
@serhatt bunu fazla testesteron yüklü buluyormuşŞöyle bir parça da var.
Bugün ilk kez canlı canlı izliyorum.
Ortağım yerli dizileri bırakalı çok oldu.Hudutsuz Sevda izle canım, çok daha güzel.
Bunun hk. bir yorum yaptığımı hatırlamıyorum.@serhatt bunu fazla testesteron yüklü buluyormuş
Bence senin ağzından çıkan her şey uydurmasyon olduğu için beynin otomatik uyduruyor.@Çiğdem sistan gibi bunama başlamış yazık 😱
al işte bunamış seni ya da o ka erkeğe kuyruk sallıyon ki unutuyorsun artık hangisine ne dediğini @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @DosiBence senin ağzından çıkan her şey uydurmasyon olduğu için beynin otomatik uyduruyor.
Ecünnüye demişimdir ben onu.al işte bunamış seni ya da o ka erkeğe kuyruk sallıyon ki unutuyorsun artık hangisine ne dediğini @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 126103
al işte bunamış seni ya da o ka erkeğe kuyruk sallıyon ki unutuyorsun artık hangisine ne dediğini @Angelica @Emre Ozansoy @12.Adam @Dosi
Ekli dosyayı görüntüle 126103
Berna için sevindim. Başroller sezon ortasında ölmeyeceği için Aleyna'dan zaten hiç şüphemiz olmamıştı. @dreamyYaptığın bütün kötülüklerin, içindeki iğrençliğinin karmasını bugün ödedin. Hemde kendi seçtiğin atışınla Berna kendi elleriyle seni tıpış tıpış yendi. Yılların QUEEN'I IS SLAYIN!!!! KUDURUNNN!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@dreamy @phoebebuffay ve bütün Aleyna fanlarına gelsin!!!!!! @xemrexxx
Ecünnüye demişimdir ben onu.
Çöp bilgileri hep aklımda tutarım nanik sizeUykuyu almışsın ki emre boş işlere bakıyorsun he
Çöp bilgileri hep aklımda tutarım nanik size
Dora burada Firdevs hanım gibi 'aptal' diyecek imiş Poyraza