Yesinler birbirlerini.
Yesinler birbirlerini.
Engellettirmeseydi kendini o da.Yazık kaldırsın diyor birde engelleyen zor kaldırıyor haberi yok
Engellettirmeseydi kendini o da.
Yarışmanın her şeyi palavralar üzerine kurulu olduğu için zıt düşmüşlerdir mutlaka bir yerde.Ne oldu acaba da engelledi merak ettim
Yarışmanın her şeyi palavralar üzerine kurulu olduğu için zıt düşmüşlerdir mutlaka bir yerde.
Yarışmanın her şeyi palavralar üzerine kurulu olduğu için zıt düşmüşlerdir mutlaka bir yerde.
Aysu ablam dövsün sizi
Kuz senin zevkler daha oryantal
------
Ogesunun korkulu rüyası dede
Bayrağa kaldı yine macun iyi senaryo yazmışHelal dedeme
Kuz siz tiktaklara da böyle bağırmalıHelal dedeme
Biz yaeıomadayız da haberimiz mi yok hayırdır bize niye bağırılıyor😂Kuz siz tiktaklara da böyle bağırmalı
Kuz siz tiktaklara da böyle bağırmalı
Biz yaeıomadayız da haberimiz mi yok hayırdır bize niye bağırılıyor😂
Kavgalar o kadar suni ki Survivor’ın doğallığı bitti tamamen. İlk 1 ay çok zevkliydi, sonradan Acun kurgu üstüne kurgu izletmeye başladı. Sırf reyting için başvurulan yollar yarışmanın büyüsünü bozdu…Bu hafta hiç izlemedim programı, bugün izlerim.
fragmanlara bakıyordum ama, cidden çok sıkıcı bir hal aldı. Reyting yapacak bir durumda değil.
Herkes ne kadar heyecanlıydı bu sene için ama bir önceki All Star gibi ruhsuz yapmayı başardı Acun. Bu sezon baştan sona izlediğim bir Bölüm olmamıştır. Bu sene tüm tuşlara basıldı, seneye yine kavgacı yarışmacıların kapısı çalınır ama artık Survivor eski büyüsünü kaybetti.
Biz yaeıomadayız da haberimiz mi yok hayırdır bize niye bağırılıyor😂
Sana da böyle bağırmalı
Yunan survivoru daha iyiymiş @The_Erinch anteni komşuya çevirip izliyormuş gizli gizli @serhatt @Dosi @Yakamoz-AsiKavgalar o kadar suni ki Survivor’ın doğallığı bitti tamamen. İlk 1 ay çok zevkliydi, sonradan Acun kurgu üstüne kurgu izletmeye başladı. Sırf reyting için başvurulan yollar yarışmanın büyüsünü bozdu…
İkili oyun sistemi zaten baştan beri kötü. Düello kısmı da son zamanlarda sıkmaya başladı hep aynı kişileri izliyoruz resmen, yeni bir soluk getirilmeli.