Şüphesiz daha iyi.Yunan survivoru daha iyiymiş @The_Erinch anteni komşuya çevirip izliyormuş gizli gizli @serhatt @Dosi @Yakamoz-Asi
Şüphesiz daha iyi.Yunan survivoru daha iyiymiş @The_Erinch anteni komşuya çevirip izliyormuş gizli gizli @serhatt @Dosi @Yakamoz-Asi
İzleyen biri dahaŞüphesiz daha iyi.
Yooo izlemiyorum. İzlemediğim halde tüm Survivor'ların bizimkinden iyi olduğunu çok net biliyorum hepsi bu.İzleyen biri daha
Oradaki oğlanlar daha memrli ve cıbıldak sen kesin izliyorsundue, zaten yunan köklerin olduğunu iddia ediyordunYooo izlemiyorum. İzlemediğim halde tüm Survivor'ların bizimkinden iyi olduğunu çok net biliyorum hepsi bu.
Evet köklerim orada istersem elde ederim. Kısacası parlaklar için illa ki program izlememe gerek yok.Oradaki oğlanlar daha memrli ve cıbıldak sen kesin izliyorsundue, zaten yunan köklerin olduğunu iddia ediyordun
Neyse Aleyna ve sana yapılması gereken
Poyraz, Yasin, Damla ile tartıştı konseyde senin alamancı
+Yağmur.Poyraz, Yasin, Damla ile tartıştı konseyde senin alamancı
Hakan’ın yaveri mi? Kimin ?+Yağmur.
Yağmur kimle tartışsa karşıdaki haklıdır bence. O kadar gereksiz ve yaver bir tip. Hiç kendi düşüncesi yok.
Berna’ya ilk kez üzüldüm. Takım tarafından bildiğin zorbalanıyor kız.
İzlerken çok kötü hissettim kendimi. Resmen kıza mobbing uyguluyorlar. Bırakıp gitsin artık, zaten berbat sıkıcı bir hal aldı. Umrumuzda olmaz...+Yağmur.
Yağmur kimle tartışsa karşıdaki haklıdır bence. O kadar gereksiz ve yaver bir tip. Hiç kendi düşüncesi yok.
Hakan, Poyraz, Seda, Ogeday vb. aynı anda birden fazla kişinin yaverliğini yapabiliyor.Hakan’ın yaveri mi? Kimin ?
Düelloda elenir yakında zaten bırakmasına gerek kalmaz.İzlerken çok kötü hissettim kendimi. Resmen kıza mobbing uyguluyorlar. Bırakıp gitsin artık, zaten berbat sıkıcı bir hal aldı. Umrumuzda olmaz...
Bu hafta Berna, Aleyna düellosunu izleyebiliriz.Berna’ya ilk kez üzüldüm. Takım tarafından bildiğin zorbalanıyor kız.
Poyraz’ın neden şampiyon olamadığını anladığımız ve Damla’yla Yağmur’un yaverlik marifetlerini sergiledikleri bir konseydi
Yağmur, Aleyna, Gizem ve Aysu'yu elemeden gitmez.Hakan, Poyraz, Seda, Ogeday vb. aynı anda birden fazla kişinin yaverliğini yapabiliyor.
------
Düelloda elenir yakında zaten bırakmasına gerek kalmaz.
Fark açılıyorBu hafta Berna, Aleyna düellosunu izleyebiliriz.
------
Yağmur, Aleyna, Gizem ve Aysu'yu elemeden gitmez.
Yat kalk afro kıza dua et. Bizim tek rakibimiz Nefise, başka kimseyle oynamıyoruz.
FARK OK ETKİLEMEDİ açıkçası batuhanla hakan oyununda hakan %52 ye %36 daha öndeydi batuhan aldı ama berna da iyi hazırlanırsa alabilir düellodaYat kalk afro kıza dua et. Bizim tek rakibimiz Nefise, başka kimseyle oynamıyoruz.
Of yeter be, Aleyna’nın karşısına Yağmur’u koysalar onu bile savunursun senFARK OK ETKİLEMEDİ açıkçası batuhanla hakan oyununda hakan %52 ye %36 daha öndeydi batuhan aldı ama berna da iyi hazırlanırsa alabilir düelloda
Yalnız Damla’yı da garanti sayımız yaptık…Yat kalk afro kıza dua et. Bizim tek rakibimiz Nefise, başka kimseyle oynamıyoruz.
FARK OK ETKİLEMEDİ açıkçası batuhanla hakan oyununda hakan %52 ye %36 daha öndeydi batuhan aldı ama berna da iyi hazırlanırsa alabilir düelloda
Hız olarak Berna iyi ama kolsuz. Aleyna da çok hızlı değil ama atışları yer yer iyi oluyor. Çok ortada bir maç olur gibi. Sanırım yarın mavi takım kazanırsa eşleşeceklerdir.Of yeter be, Aleyna’nın karşısına Yağmur’u koysalar onu bile savunursun sen