🤣🤣🤣Harikaa bir cevap dostumRöntgenci misin sen insanların özel hayatlarında ne izlerse izler sana ne üreme organı kopasıca Pekte güzel değil ayrıca zevksiz.
@Angelica @Yakamoz-Asi @serhatt
🤣🤣🤣Harikaa bir cevap dostumRöntgenci misin sen insanların özel hayatlarında ne izlerse izler sana ne üreme organı kopasıca Pekte güzel değil ayrıca zevksiz.
@Angelica @Yakamoz-Asi @serhatt
400 dönümlük zarafet, asalet ve zekaya sahibim bu kötü bir şey mi? Bak bunlara sahip olmam nasıl da kudurtuyor seni.Ayol senin gibi 400 dönümlük meşrebe sahip olmaktan iyidir
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Senin ki de o hesap. Senin 400 olsa varya bu çene ile neler olurdu Allah bilir.Ayol senin gibi 400 dönümlük meşrebe sahip olmaktan iyidir
beria ablam haklıymışHerhangi bir fragman değeri olmayan şu sohbeti, sırf konuşulmak ve reyting için yayınlamaları mide bulandırıcı…
Bu da var, daha gereksiz…
Haklılıkla alakası yok tamamen Acun Medya’nın algısı. Neyse yakında Beria’ya ikinci bir yalan hamilelik yüklenir bu gidişleberia ablam haklıymış
Gözler yalan söylemez Aleyna gacısı, cıbıldak parlak görmüş @serhatt gibi bakıyorHaklılıkla alakası yok tamamen Acun Medya’nın algısı. Neyse yakında Beria’ya ikinci bir yalan hamilelik yüklenir bu gidişle
🤣🤣🤣Harikaa bir cevap dostum
400 dönümlük zarafet, asalet ve zekaya sahibim bu kötü bir şey mi? Bak bunlara sahip olmam nasıl da kudurtuyor seni.
Kedi ulaşamadığı ciğere mundar der. Senin ki de o hesap. Senin 400 olsa varya bu çene ile neler olurdu Allah bilir.
Magazincilerin diline düştüler, Beria ablam ilk uçakla dominiğe gider, acunmedyayı basarHaklılıkla alakası yok tamamen Acun Medya’nın algısı. Neyse yakında Beria’ya ikinci bir yalan hamilelik yüklenir bu gidişle
Kesin haklıda 🤣Magazincilerin diline düştüler, Beria ablam ilk uçakla dominiğe gider, acunmedyayı basar
Sen cehennemin dibini boylarken öyle bakacak gözlerim.Gözler yalan söylemez Aleyna gacısı, cıbıldak parlak görmüş @serhatt gibi bakıyor
Eşi tarafından uyarılmasına rağmen Aleyna’nın peşinden ayrılmayan Yunus Emre’de ara suçu…Gözler yalan söylemez Aleyna gacısı, cıbıldak parlak görmüş @serhatt gibi bakıyor
Kadının düşmanı yine kadın diye boşuna demiyorlar…Kesin haklıda 🤣
IQ’m düştü konuşmayı dinleyince.Magazincilerin diline düştüler, Beria ablam ilk uçakla dominiğe gider, acunmedyayı basar
Bu soruyu en iyi serhat bilir dedi @Emre OzansoySen cehennemin dibini boylarken öyle bakacak gözlerim.
Doğru konuş benimle bende bir kadınım asla düşmanlık edecek biri değilim görüntülere yorum yapıyorum iki tarafta suçlu 2 gün önce kriz geçiren kız dikkat edecek Yunus Emre de aynı şekilde iki tarafta suçlu bittiEşi tarafından uyarılmasına rağmen Aleyna’nın peşinden ayrılmayan Yunus Emre’de ara suçu…
Kadının düşmanı yine kadın diye boşuna demiyorlar…
IQ’m düştü konuşmayı dinleyince.
Parmaklarım çok uzun benimde, bir Osmanlı tokadı çaktığım zaman bayıltırım adamı ona göre.
İkisini de suçlu bulabilirsin, dikkat ettiysen alıntıladığım mesaj farklı. Arto mu nedir onun dediği söylemi onaylaman sorun.Doğru konuş benimle bende bir kadınım asla düşmanlık edecek biri değilim görüntülere yorum yapıyorum iki tarafta suçlu 2 gün önce kriz geçiren kız dikkat edecek Yunus Emre de aynı şekilde iki tarafta suçlu bitti
Ne Artosu yahu ben Emrenin yorumuna yorum yaptım dedi ya emre Beria bu sefer yolar diye ona dedim ki haklı diye Arto ne dedi dinlemedim bile ben o salağa onay verir miyim sence?İkisini de suçlu bulabilirsin, dikkat ettiysen alıntıladığım mesaj farklı. Arto mu nedir onun dediği söylemi onaylaman sorun.
Yanlış anlamışım o zaman, kusura bakma dediğimi geri alıyorum.Ne Artosu yahu ben Emrenin yorumuna yorum yaptım dedi ya emre Beria bu sefer yolar diye ona dedim ki haklı diye Arto ne dedi dinlemedim bile ben o salağa onay verir miyim sence?
Yanlış anlamışım o zaman, kusura bakma dediğimi geri alıyorum.
Nöbetteyim abla. Çocuklarla uğraşıyorum…Önemli değil kuzum yorgundun herhalde
Nöbetteyim abla. Çocuklarla uğraşıyorum…