Hedefimiz kısa vadede ilk 2'ye girebilmek. Uzun vadede ise zirveye yerleşmek ama bonusları sene başında yapmadığım için çok çok zor.Bir sonraki haftaya kısmet iyi gidiyorsun üzme kendini. Beşincilik ile yedincilik arasında ip atlıyorsun.
Hedefimiz kısa vadede ilk 2'ye girebilmek. Uzun vadede ise zirveye yerleşmek ama bonusları sene başında yapmadığım için çok çok zor.Bir sonraki haftaya kısmet iyi gidiyorsun üzme kendini. Beşincilik ile yedincilik arasında ip atlıyorsun.
Mario branco haklı çıktıHedefimiz kısa vadede ilk 2'ye girebilmek. Uzun vadede ise zirveye yerleşmek ama bonusları sene başında yapmadığım için çok çok zor.
Hemen arkamdasın, bakalım daha neler olacak?Kicktipp 28.Hafta Panoraması
Ekli dosyayı görüntüle 125713
Ekli dosyayı görüntüle 125714
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Sekizincilikle , onunculuk arası gidip geliyorum.Hemen arkamdasın, bakalım daha neler olacak?
Daha yol uzun. Son maç ne zaman haziranda mı?Sekizincilikle , onunculuk arası gidip geliyorum.
Mayıs’ta, Haziran’da Avrupa Şampiyonası var.Daha yol uzun. Son maç ne zaman haziranda mı?
Başarırsın sen. AzimleBelki bir imkansızı başarırız neden olmasın 😛
@hasanca her an lider olabilir gibi, tebrikler.Kicktipp 29.Hafta Panoraması
Ekli dosyayı görüntüle 125809
Ekli dosyayı görüntüle 125810
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Ben bıraktım kickttipi Fenerbahçe’yi Türkiye’de şampiyon yapmayacaklar @12.Adam@hasanca her an lider olabilir gibi, tebrikler.
@MasacRE @emreemreu @S.G.A.T. @Yakamoz-Asi sizler de çok iyi gidiyorsunuz. Tebrikler.
@12.Adam ve Araf ise daima ilk 10'da olmak istiyorlar, bakalım ilerleyen günlerde neler olacak?
Fenerbahçe Ermenistan takımı mı zannediyor TffKicktipp 31.Hafta Puan Durumu
Ekli dosyayı görüntüle 126216
Geçen haftaya göre 4 puan az almışsın.Önümüzdeki hafta telafi edersin.Milli ara yaramadı bize. Rakiplere göre düşük puan aldık.