Rakipler yüksek aldı ama bu seferde.Geçen haftaya göre 4 puan az almışsın.Önümüzdeki hafta telafi edersin.
Rakipler yüksek aldı ama bu seferde.Geçen haftaya göre 4 puan az almışsın.Önümüzdeki hafta telafi edersin.
Ulan ramazan,ulan ramazan.Rakipler yüksek aldı ama bu seferde.
bonuslar mı devreye girdi bu hafta?Kicktipp 33.Hafta Sonuçları
Ekli dosyayı görüntüle 126461
Ekli dosyayı görüntüle 126462
ardagüler , gsdikel , @hasanca , @MasacRE , @Yakamoz-Asi , @emreemreu , @S.G.A.T. , @12.Adam , @cokiyitvci , @Tolstoyevski , @Araf , gfburaak , @bazinga , @batuhankaralar , @Angelica
Küme düşme tahminlerinde fena patladım. Sadece şampiyonu tutturucağım galiba Dünya kupası tahminlerine katılmıştım. Onu da bonuslarla kaybetmiştim.Evet girmiş.
Kicktippe karşı boykottayım Yabancı hakem bile bize karşıEvet girmiş.
Küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu.Diğer takımlar belli değil.Bonuslar ne ṣekilde devreye girdi çözemedim ben?
Küme düşen ilk takım İstanbulspor oldu.Diğer takımlar belli değil.
Rica ederim.Anladım, teṣekkür ederim. 👍
Sevindim senin için her kim @hasanca dan daha fazla puan alıyorsa onun için mutlu olurum.
Ben @Araf'ı tutuyorum 😛 Şunu anlamadım futbolun F'sini anlamayan seni nasıl konu sahibi yaparlar Adam ilk 10 içinde rakipleri tahmin yapmadığı için kaldı ama puan ortalamasına bakılsa 12,13lerde olur. Seneye konuyu ben devralayım sonuçta istikrar var 😎Sevindim senin için her kim @hasanca dan daha fazla puan alıyorsa onun için mutlu olurum.
2024 avrupa futbol şampiyonası'nda da tahmin yarışması bekliyoruz. 14'ünde başlıyormuş. olacak mı? etiketlersin beni.Rica ederim.