TV8 Survivor All Star 2024 - Program Yorumları

Egoday patlatmaca başladı :X
------

Egoday ve Poyrettin fanları bakalım setli edecek mi :X

Screenshot_20240304_000303_com.instagram.android_edit_92162590383332.jpg

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: Angelica
Ogeday'ın egosu çok rahatsız edici. Yarıştığı hiç bi sezon bu yüzden sevmedim kendisini. Yalnız adam 9 haftadır %75 performansla oynuyor. Hem performansı hem oyunları analiz etme gücü şu anki sezonda rakipsiz.

Hakan berbat performansıyla potaya çıktığı için küsüp, trip atma derdinde. Bi de utanmadan gelip ödülden yararlanıyor. Ogeday bu mevzuda net haklı. Kimi yazacaklar takımın bariz en kötüsü Hakan. Bu sezon kendi sezonlarındaki gibi grubunu kuramadığı için çırpınıyor 😄😄

Ogeday'ın egosu çok rahatsız edici. Yarıştığı hiç bi sezon bu yüzden sevmedim kendisini. Yalnız adam 9 haftadır %75 performansla oynuyor. Hem performansı hem oyunları analiz etme gücü şu anki sezonda rakipsiz.

Hakan berbat performansıyla potaya çıktığı için küsüp, trip atma derdinde. Bi de utanmadan gelip ödülden yararlanıyor. Ogeday bu mevzuda net haklı. Kimi yazacaklar takımın bariz en kötüsü Hakan. Bu sezon kendi sezonlarındaki gibi grubunu kuramadığı için çırpınıyor 😄😄
Ogeday hep Seda ile ; nagihan M. Kemalle ; Nefise hilmicemle çıkıyor bazı ikililer sabitlendi

Seda ile çıksam ben de oyun alırım zaten Nefise hariç herkese 15 saniye fark atıyor kadın yavaş olsan da eşit gelirsin en kötü satışlara ki Ogeday hızlı o fark kapanmıyor
------

Nagi olmayınca ekürileri M. Kemal ve Pınar çökmüş :(