Hakkında o kadar şikayet var ise götürebilirler bence ama kelepçe olayı saçma tabii.Delil olmadan ifade almaya götürdükleri yetmezmiş gibi kelepçeliyorlar Hamdi'yi, şaka gibi.
Evet ama bence her türlü gereksiz bir sahneydi.Hakkında o kadar şikayet var ise götürebilirler bence ama kelepçe olayı saçma tabii.
Şu kıza bir türlü ısınamadım.
Yanındaki kadın kim?
Sude mi bu?
Sudeymiş. Şimdi hikayesinde gördüm. Valla helal olsun kıza, 13 hafta gibi kısa bir sürede bağladı kendine.. Ben son kamera arkaları ile Melis ile acaba mı demiştim. Ahahaha. Hala ikilemdeyim gerçi belli olmaz. 😂😅
Furkan, daha önce annesine not yazıp kaçmamış mıydı? 126. bölümde okuma yazma bilmeyen olarak gösterildi çok saçma ve fazlasıyla göze batıyor. @Yakamoz-AsiDelil olmadan ifade almaya götürdükleri yetmezmiş gibi kelepçeliyorlar Hamdi'yi, şaka gibi.
Yapıyorsun bu işi. 😅Furkan, daha önce annesine not yazıp kaçmamış mıydı? 126. bölümde okuma yazma bilmeyen olarak gösterildi çok saçma ve fazlasıyla göze batıyor. @Yakamoz-Asi
YouTube’dan gözüme çarpan yorumları paylaşıyorum.Yapıyorsun bu işi. 😅
Sen çakal. Sen yaban çakalı. 😂YouTube’dan gözüme çarpan yorumları paylaşıyorum.
YouTube’dan gözüme çarpan yorumları paylaşıyorum.
Sen çakal. Sen yaban çakalı. 😂
Birde izlediğini iddia ediyor. Artık Gönül Dağına oy verdiğinde şüpheli bir şekilde bakacağım.. 😂😂😂Resmen kopya çekmiṣ
Seni terbiyeye davet ediyorum. 😡Birde izlediğini iddia ediyor yüzsüz. Artık Gönül Dağına oy verdiğinde şüpheli bir şekilde bakacağım.. 😂😂😂
Tamam tamam bir anda yazmışım. Zaten değiştim. 🥰Yüzsüz dedin. 😡
Teşekkür ederim.Tamam tamam bir anda yazmışım. Zaten değiştim. 🥰
Gülsüm öğretmenin sınıfında olsun diye birinci sınıftan başlatmışlardır.Furkan, daha önce annesine not yazıp kaçmamış mıydı? 126. bölümde okuma yazma bilmeyen olarak gösterildi çok saçma ve fazlasıyla göze batıyor. @Yakamoz-Asi