Kız sende kılavuz işe yaramazGitmesi gereken tek kişi sensin burada. Görünen köy kılavuz istemez.
Kız sende kılavuz işe yaramazGitmesi gereken tek kişi sensin burada. Görünen köy kılavuz istemez.
Sen öyle san.Kız sende kılavuz işe yaramaz
Kız İngilizce bilmediğin için @12.Adam ın yaptığı kısaltmayı yanlış anlayıp garip şeyler yaptı dedi senin için @Angelica teyzem @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe DiemSen öyle san.
İngilizcem ile döverim seni hoşt. .ssKız İngilizce bilmediğin için @12.Adam ın yaptığı kısaltmayı yanlış anlayıp garip şeyler yaptı dedi senin için @Angelica teyzem @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe Diem
Ne saçmalıyorsun sen 😂Kız İngilizce bilmediğin için @12.Adam ın yaptığı kısaltmayı yanlış anlayıp garip şeyler yaptı dedi senin için @Angelica teyzem @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe Diem
Lan bunların dördü merkez , ikisi ofansif orta saha cahil.Kız İngilizce bilmediğin için @12.Adam ın yaptığı kısaltmayı yanlış anlayıp garip şeyler yaptı dedi senin için @Angelica teyzem @Yakamoz-Asi @Dosi @Carpe Diem
İngilizcem ile döverim seni hoşt. .ss
Ne saçmalıyorsun sen 😂
Serhata haddini bildirirken benLan bunların dördü merkez , ikisi ofansif orta saha cahil.
Tam tersi oluyordu orada.
En son böyle ağlamaya başlamışsın artık bir süre uğraşmiyim seninleTam tersi oluyordu orada.
Benimle uğraşabildiğini düşünmen.... Ne kadar zavallıca.En son böyle ağlamaya başlamışsın artık bir süre uğraşmiyim seninle
Kuzzz @Angelica teyzem dedi omzunda ağlamışsın bir de sümüğünü silmişsin kadının üstüneBenimle uğraşabildiğini düşünmen.... Ne kadar zavallıca.
Rüyanda gördün zaar. Gece bi tarafların açıkta kalmış.Kuzzz @Angelica teyzem dedi omzunda ağlamışsın bir de sümüğünü silmişsin kadının üstüne
Aaaa Bnm cümlelerimle bana saldırı 😱Rüyanda gördün zaar. Gece bi tarafların açıkta kalmış.
Nerden senin oluyormuş tapusunu mu aldın hoştt.Aaaa Bnm cümlelerimle bana saldırı 😱
Bnm gibi Zirvede bir ikon olmak için özenti olmamak lazım
Daddylere gelesiceNerden senin oluyormuş tapusunu mu aldın hoştt.
Amin kuşum.
Heyatım hep böyle mi sen tüm zenginleri incelemiş biri olarak bilirsinAmin kuşum.
Aynen öyle.Heyatım hep böyle mi sen tüm zenginleri incelemiş biri olarak bilirsin
Sanatsever biri olarak heykele yorumunu alalımAynen öyle.