Kendi tipinle karıştırma.Ayol diyorum oğlanın tip Kımıl zararlısı diye
Kendi tipinle karıştırma.Ayol diyorum oğlanın tip Kımıl zararlısı diye
Ben mülayim bir insanımKendi tipinle karıştırma.
İnsanlığın bata. .ssBen mülayim bir insanım
Nasıl be neresini öptüğüne bağlı.
Aşk-ı Memnu gibi ihtiras.Dudaktan öpecek tabi TV dizisinde ne bekledin
İyi de bunlar gerçek hayatta sevgili diye biliyorum ben.Dudaktan öpecek tabi TV dizisinde ne bekledin
İyi de bunlar gerçek hayatta sevgili diye biliyorum ben.
ÇekingenAnaaaaaaaa sevgilisini öpemeyen de ne bileyim ne denir 😱
Evet tekrar baktım bunlar sevgiliydi. Sonra ayrılmışlar. Alp Nevruz ile aşk yaşamış sonra. Hayır biz arkadaşız falan demişler. Şimdi son durum ne bilmiyorum.Anaaaaaaaa sevgilisini öpemeyen de ne bileyim ne denir 😱
Çekingen
Evet tekrar baktım bunlar sevgiliydi. Sonra ayrılmışlar. Alp Nevruz ile aşk yaşamış sonra. Hayır biz arkadaşız falan demişler. Şimdi son durum ne bilmiyorum.
Bilemiyorum. Bunların sağı solu belli olmuyor. Eski sevgili diye öpmek istemiyor olabilir. Anılar depreşmesin falan diyeYok yok bu naz yapıyor belli
Hangi dizi bu? 😱
İnsanlığın bata. .ss
Çekingen
Yok yok bu naz yapıyor belli
Bilemiyorum. Bunların sağı solu belli olmuyor. Eski sevgili diye öpmek istemiyor olabilir. Anılar depreşmesin falan diye
Bu diziye verilebilecek en iyi tepki @Angelica @batuhankaralar @ozmoturk @Dosi @Zeyno @The_Erinch @offensive @Hazem
Nursema taklidi.Bu diziye verilebilecek en iyi tepki @Angelica @batuhankaralar @ozmoturk @Dosi @Zeyno @The_Erinch @offensive @Hazem
Bu diziye verilebilecek en iyi tepki @Angelica @batuhankaralar @ozmoturk @Dosi @Zeyno @The_Erinch @offensive @Hazem
Senin aymazlıklarına verilebilecek tepki olur ancak bu.Bu diziye verilebilecek en iyi tepki @Angelica @batuhankaralar @ozmoturk @Dosi @Zeyno @The_Erinch @offensive @Hazem
Avına yaklaşıyorSenin aymazlıklarına verilebilecek tepki olur ancak bu.
İkisini de sevdim…