TR'de böyle.
TR'de böyle.
Zaten birşey anlaşılmıyor ki.
Eskiden değildi.TR'de böyle.
İsviçrede RTÜK yok tabi sana sıradan gelmil olabilir
RTÜK olmasa @serhatt fantezilerini izlemek için 7/24 tv başında olurKeşke bizde de olmasa.
@Yakamoz-Asi
Tv mi kaldı ayol bir sürü site varken.
Beter olsun.Özelden bir görüntü attım bu çarpığa şok oldu.
Sende gördün hatta.Beter olsun.
evet tatlım tüm içerik üreti,cileri kankanmış diye duydumTv mi kaldı ayol bir sürü site varken.
İnsanın ünlü ve tanınmış dostlarının olması kötü mü ayol?evet tatlım tüm içerik üreti,cileri kankanmış diye duydum
Zirve bu olur ve perde kapanırErtuğrul - Alev aşkında galiba sıra Maşallah, dizide çift olmayan kalmadı. Alev - Apo kadar mide bulandırıcı görmeyiz derken Metehan - Azra ile olay göklere çıktı ve amcasının birlikte olduğu aç-kapa Görkem ile evlenecek Fatih sayesinde Pembe'ye felç iner artık
Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragman | "Ben, Fatih'ten çok hoşlanıyorum ve ciddi düşünüyorum..."
Az önce Metehan atladı bile vatana millete hayırlı olsun
Pozisyon net değil. Rivadaki kurum yarısını kesmiş. 😂
Sende gördün hatta.
Ertuğrul - Alev aşkında galiba sıra Maşallah, dizide çift olmayan kalmadı. Alev - Apo kadar mide bulandırıcı görmeyiz derken Metehan - Azra ile olay göklere çıktı ve amcasının birlikte olduğu aç-kapa Görkem ile evlenecek Fatih sayesinde Pembe'ye felç iner artık
Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragman | "Ben, Fatih'ten çok hoşlanıyorum ve ciddi düşünüyorum..."
Görkem hanımın görkemi karşısında @Sherlock un nutku tutulmuş siz ne düşünüyorsunuz @Dosi @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe DiemFatihhhhhhhhhhhh.
Görkem hanımın görkemi karşısında @Sherlock un nutku tutulmuş siz ne düşünüyorsunuz @Dosi @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe Diem
Bu iğrençliğe aklı tutulur yalnızca insanın.Görkem hanımın görkemi karşısında @Sherlock un nutku tutulmuş siz ne düşünüyorsunuz @Dosi @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe Diem