TR'de böyle.
TR'de böyle.
Zaten birşey anlaşılmıyor ki.
Eskiden değildi.TR'de böyle.![]()
İsviçrede RTÜK yok tabi sana sıradan gelmil olabilir
Tv mi kaldı ayol bir sürü site varken.
Beter olsun.Özelden bir görüntü attım bu çarpığa şok oldu.![]()
Sende gördün hatta.Beter olsun.![]()
evet tatlım tüm içerik üreti,cileri kankanmış diye duydumTv mi kaldı ayol bir sürü site varken.![]()
İnsanın ünlü ve tanınmış dostlarının olması kötü mü ayol?evet tatlım tüm içerik üreti,cileri kankanmış diye duydum![]()
![]()
Zirve bu olur ve perde kapanırErtuğrul - Alev aşkında galiba sıraMaşallah, dizide çift olmayan kalmadı. Alev - Apo kadar mide bulandırıcı görmeyiz derken Metehan - Azra ile olay göklere çıktı ve amcasının birlikte olduğu aç-kapa Görkem ile evlenecek Fatih sayesinde Pembe'ye felç iner artık
Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragman | "Ben, Fatih'ten çok hoşlanıyorum ve ciddi düşünüyorum..."
Az önce Metehan atladı bile vatana millete hayırlı olsun![]()
![]()
Pozisyon net değil. Rivadaki kurum yarısını kesmiş. 😂
Sende gördün hatta.![]()
Ertuğrul - Alev aşkında galiba sıraMaşallah, dizide çift olmayan kalmadı. Alev - Apo kadar mide bulandırıcı görmeyiz derken Metehan - Azra ile olay göklere çıktı ve amcasının birlikte olduğu aç-kapa Görkem ile evlenecek Fatih sayesinde Pembe'ye felç iner artık
Kızılcık Şerbeti 51. Bölüm 2. Fragman | "Ben, Fatih'ten çok hoşlanıyorum ve ciddi düşünüyorum..."
Görkem hanımın görkemi karşısında @Sherlock un nutku tutulmuşFatihhhhhhhhhhhh.![]()
Görkem hanımın görkemi karşısında @Sherlock un nutku tutulmuşsiz ne düşünüyorsunuz
@Dosi @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe Diem
Bu iğrençliğe aklı tutulur yalnızca insanın.Görkem hanımın görkemi karşısında @Sherlock un nutku tutulmuşsiz ne düşünüyorsunuz
@Dosi @Angelica @Zeyno @Emre Ozansoy @Carpe Diem