Kımıl zararlısı fatik e karşı halkımız @Carpe Diem @12.Adam @Dosi @Angelica @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @offensive @Emre Ozansoy @Yakamoz-AsiNeden boşanıyor sanıyorsun?
Kımıl zararlısı fatik e karşı halkımız @Carpe Diem @12.Adam @Dosi @Angelica @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @offensive @Emre Ozansoy @Yakamoz-AsiNeden boşanıyor sanıyorsun?
Oğlum ben diziyi hiç izlemedim ki, olayları hiç bilmiyorum 😊 Beni neden işin içine katıyorsun. Olaylara Fransız kalıyorum.Kımıl zararlısı fatik e karşı halkımız @Carpe Diem @12.Adam @Dosi @Angelica @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @offensive @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
Niloş şovvvvKımıl zararlısı fatik e karşı halkımız @Carpe Diem @12.Adam @Dosi @Angelica @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @offensive @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
Aşkıma laf edenler çarpılır inş.Kımıl zararlısı fatik e karşı halkımız @Carpe Diem @12.Adam @Dosi @Angelica @mrt-06 @ozmoturk @batuhankaralar @Hobbit @offensive @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi
Nilay'ın Mustafa'yı aldattığına mı inanıyorsun ?Çocuk zülkar’dan olabilir mi?
@Dosi @offensive @ozmoturk @Özgür @Carpe Diem @xemrexxx @serhatt @Angelica @Aserat
İnanmak istemiyorum ama her an herşey olabilir. 🤔Nilay'ın Mustafa'yı aldattığına mı inanıyorsun ?
Çocuk Mustafa’dan. Aksi halde Nilay’ın artık diziden çıkması gerekir hiç bir bağı kalmaz. O kısmın bir açıklaması yapılır.Çocuk zülkar’dan olabilir mi?
@Dosi @offensive @ozmoturk @Özgür @Carpe Diem @xemrexxx @serhatt @Angelica @Aserat
O Hayat Benim dizisindeki Fulya gibi sperm banktan falan mı acabaÇocuk zülkar’dan olabilir mi?
Ohb izlemedim ama güzel benzetme.O Hayat Benim dizisindeki Fulya gibi sperm banktan falan mı acaba
Bence @Yakamoz-Asi denÇocuk zülkar’dan olabilir mi?
Olamaz 🤣Çocuk zülkar’dan olabilir mi?
Kuz resmen @serhatt @Carpe Diem @Emre Ozansoy @Yakamoz-Asi @12.Adam ın fantazilerinin toplamıOlamaz 🤣
Metehan da bakılmayacak bir çocuk değil şimdi.
Bence @Yakamoz-Asi den
Kanıt var mı
Daha çok yakamoz kulumuzun rüyası gibi
Babası da sugar daddy oldu gerçekten saçmaladılar.
Daha çok yakamoz kulumuzun rüyası gibi