Yazık ee tabi kendine fantezi kuramadığın için başkalarına kuruyorsun o kadar umutsuz vakasın yani.Yok gııı gçfantezi dünyam geniştir en az 50 - 55 kişi için farklı planlarım var
Nereye tıkıyorlar 😱
Tımarhaneye.
Yazık ee tabi kendine fantezi kuramadığın için başkalarına kuruyorsun o kadar umutsuz vakasın yani.Yok gııı gçfantezi dünyam geniştir en az 50 - 55 kişi için farklı planlarım var
Nereye tıkıyorlar 😱
akıl mı okuyon nereden biliyon kendimle ilgili kurmadığımıYazık ee tabi kendine fantezi kuramadığın için başkalarına kuruyorsun o kadar umutsuz vakasın yani.
Tımarhaneye.
Aldatmak dizisi mi? Bzç biteli 2 yıl oldu.Bir Zamanlar Çukurova bitsede, Hilal'i günümüz zamanında izleyebilsem diye zaman tutuyordum. Sonunda oldu.
Kendine kuramayacak kadar umutsuz vakasın dedim ya her bakımdan.akıl mı okuyon nereden biliyon kendimle ilgili kurmadığımı
tımarhane iyidir bol bol vaktim olur yenifanteziler yazmaya o zaman sen düşün oradan çıkınca neler olacağını
Yerinde olsam zekama güvenmezdim yolda kalırsın ilk dk den çünküKendine kuramayacak kadar umutsuz vakasın dedim ya her bakımdan.
Olmayan bir şeye güven olmaz zaten.Yerinde olsam zekama güvenmezdim yolda kalırsın ilk dk den çünkü
Türkçe hocan kimdi gıııı mesajdaki zeka snn zekandıOlmayan bir şeye güven olmaz zaten.
Seninkini sormak lazım zira kendi mesajına bak ve nasıl anlaşıldığına bak diyecem de nerede sende o zeka.Türkçe hocan kimdi gıııı mesajdaki zeka snn zekandı
BZÇ'den sonra başka bir dizisi oldu mu ki? Ben bir şey mi kaçırdım?Aldatmak dizisi mi? Bzç biteli 2 yıl oldu.
Şahane Hayatım, birşey kaçırmadın bir sezon sonra yeni bir projeye başlamış.BZÇ'den sonra başka bir dizisi oldu mu ki? Ben bir şey mi kaçırdım?
" Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır " yazarız olur biterO bulguların hepsi o musibetin algı, iftira ve hayal gücü. Sen gerçek mi sandın?
Algı yalan iftira kısmına bir @Carpe Diem bir @serhatt inanır o yüzden yapılabilir bir dizi" Gerçek bir hayat hikayesinden uyarlanmıştır " yazarız olur biter
Herkes senin ne mal olduğunu biliyor biz bilemsekte olurAlgı yalan iftira kısmına bir @Carpe Diem bir @serhatt inanır o yüzden yapılabilir bir dizi
A++ kaliteli bir malım herkes bilir Sağol datlumHerkes senin ne mal olduğunu biliyor biz bilemsekte olur
Bence sen 5. Sınıf B Kalite (B kalite bile kibar kalır) derecedesinA++ kaliteli bir malım herkes bilir Sağol datlum
Diyecek lafın kalmadı tabii