Metres olan sensin kuşum.Kuz nereye kaçtın azıcık daha yolsalardı seni @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @offensive
Kuz nereye kaçtın azıcık daha yolsalardı seni @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @offensive
Bu ecünnüyü kim kıskanır ayol?
Çok güzel kadın ya aynı eski Yeşilçam filmlerindeki kadınlar gibi
Bir Zamanlar Çukurova bitsede, Hilal'i günümüz zamanında izleyebilsem diye zaman tutuyordum. Sonunda oldu.Çok güzel kadın ya aynı eski Yeşilçam filmlerindeki kadınlar gibi
Diziden sonra snn takıldığın yerlerKendi travmalarının üstesinden gelsin ilk.
Hoşt ne manağ?
Ben @serhatt 'a atmıştım ama isteyen üstüne alınabilirBu laf @serhatt la @Emre Ozansoy a mı
Bu kadar da düşmedim çok şükür.
Yolarım kız seni. Melisa'dan beter ederim.Ben @serhatt 'a atmıştım ama isteyen üstüne alınabilir
Herkes seni bilip laf ediyor kudur gerçi zaten kuduruksunBu kadar da düşmedim çok şükür.
Yolarım kız seni. Melisa'dan beter ederim.
Senin boş algılarına inanıp kapılanlar onlar.Herkes seni bilip laf ediyor kudur gerçi zaten kuduruksun
Aaaa Faruk @Forumdash la yalıda yaşadığın utanç günlerini herkes biliyor ne algısı adama her gün damat atomu yediriyordun en sonunda göçtü gittiSenin boş algılarına inanıp kapılanlar onlar.
Senaryo yazmaya başla acilen, bu cevher yok olmasın.Aaaa Faruk @Forumdash la yalıda yaşadığın utanç günlerini herkes biliyor ne algısı adama her gün damat atomu yediriyordun en sonunda göçtü gitti
Başrolde oynarsan olur sen, maskeli melunu ve deniz marulu arasında geçen bir üçgenini konu alacak ilk filmim, uzun metraj olur gibi  @Carpe Diem @Angelica @Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @Hobbit @offensiveSenaryo yazmaya başla acilen, bu cevher yok olmasın.
Sana acıyorum ayol. Beni o kadar çok kafaya takmışsın ki fantezi dünyan hep benimle, forumdakilerle. Yalnızlıktan olsa zaar ama dikkat et tıkarlar adamı deliğe neye uğradığını şaşırırsın.Başrolde oynarsan olur sen, maskeli melunu ve deniz marulu arasında geçen bir üçgenini konu alacak ilk filmim, uzun metraj olur gibi @Angelica @Dosi @Zeyno @Yakamoz-Asi @12.Adam @ozmoturk @Hobbit @offensive
Yok gııı gçfantezi dünyam geniştir en az 50 - 55 kişi için farklı planlarım varSana acıyorum ayol. Beni o kadar çok kafaya takmışsın ki fantezi dünyan hep benimle, forumdakilerle. Yalnızlıktan olsa zaar ama dikkat et tıkarlar adamı deliğe neye uğradığını şaşırırsın.