Birsen 5 bölüm konuk oyuncu olarak geldiğini yazmıştı.Jenerikte ismi var. Konuk oyuncu olarak görünmüyor
Birsen 5 bölüm konuk oyuncu olarak geldiğini yazmıştı.Jenerikte ismi var. Konuk oyuncu olarak görünmüyor
Göreceğiz. Ama inşallah kalıcı olur. Gayet dizi adına iyi durdu.Birsen 5 bölüm konuk oyuncu olarak geldiğini yazmıştı.
Çok güzel bir bölüm bizi bekliyor
Kendisine anne diyen kişinin içinden geçecek Şebom. Dik dur Şebom arkandayız. ❤️❤️
Hayır en göze batan durum 2 saat 45 dakika bölümün reklamsız yayınlanması.Bölüm yine ve yeniden harikaydı. Uzun zamandır böyle keyifli bir dizi izlememiştim. İyi ki o masa sahnesinde denk gelip izlemeye karar verdim ailemde bağlandı diziye sayemde, kumanda savaşına son
Dizide en göze bayan durum çok fazla içki sahneleri. Şebo sürekli içiyor
Dizinin büyüsü hiç bozulmaz umarım
Dizide içmesinin sebebi Niyazi.Bölüm yine ve yeniden harikaydı. Uzun zamandır böyle keyifli bir dizi izlememiştim. İyi ki o masa sahnesinde denk gelip izlemeye karar verdim ailemde bağlandı diziye sayemde, kumanda savaşına son
Dizide en göze bayan durum çok fazla içki sahneleri. Şebo sürekli içiyor
Dizinin büyüsü hiç bozulmaz umarım
Öff sende.ss kafandan aşağı viski dökücem şimdi o olucakDizide en göze bayan durum çok fazla içki sahneleri. Şebo sürekli içiyor
Hiç farketmedim, o kadar heyecanla devam etmiş işte12. BÖLÜM FRAGMANI
------
Hayır en göze batan durum 2 saat 45 dakika bölümün reklamsız yayınlanması.
Öncesindede devam ediyordu ayrıca tüm karakterlerde bu var. O kısım fazla abartıDizide içmesinin sebebi Niyazi.
Ayrıca Ece Uslu dizi kadrosunda ismi yazıyor. Cansel ise konuk oyuncu yazılmış. Ece'nin sesi herkesi titretiyor. Çok yakıştı. İyi ki gelmiş.
Ben o viskiyi……Öff sende.ss kafandan aşağı viski dökücem şimdi o olucak
Sen öyle zannet 😉Ben o viskiyi……
rüyanda bile yapamazsın 😉
Elit kesimiz. Burjuvazi kesim de partilemek ve kokteyller hiç bitmez. Bunu bildiğini sanıyordum.Öncesindede devam ediyordu ayrıca tüm karakterlerde bu var. O kısım fazla abartı
@serhatt ın bir düzine kocasıyla bir türlü yapamadığını yapıp hamile kalmış metres helal
Ağzını topla, beni kendinle karıştırma.@serhatt ın bir düzine kocasıyla bir türlü yapamadığını yapıp hamile kalmış metres helal
Ben doğuştan zenginimAğzını topla, beni kendinle karıştırma.
Rüyanda bile zor.Ben doğuştan zenginim
Kuz nereye kaçtın azıcık daha yolsalardı seni @Carpe Diem @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @12.Adam @ozmoturk @batuhankaralar @Zeyno @offensiveRüyanda bile zor.