Iyy tipsiz
Iyy tipsiz
Iyyy tencere kapak. .ss
Iyy tipsiz
Kız sizi niye çağırmamış kokoşlarIyyy tencere kapak. .ss
Mübarek gece diye gitmedim 🤣🤣
Iyyy basitlik diz boyu sen neden yoksun?
@eemre nin ki kendini hayvanlara vermişIyyy basitlik diz boyu sen neden yoksun?![]()
İyi sende nasiplenirsin.@eemre nin ki kendini hayvanlara vermiş
Bu hamburgeri tek lokmada yutar @Emre Ozansoy gacısıİyi sende nasiplenirsin.![]()
Aynı sen.
Bozuk hamburger o.
GeberBozuk hamburger o.![]()
Aaaa sen geber be Allah daim etsin.
#MasterChefAllStar final reytingleri..
— Deniz TURAL (@DTural) January 8, 2024
Total | (1) | 7,47
AB | (1) | 9,60
ABC1 | (1) | 9,55 pic.twitter.com/9L8XnZJk44
Kazananı tebrik ederim. Ama ben Cemre'ciyim.![]()
Benim hatun daha güzel![]()
Aynı sen.@Angelica
Tahsin şampiyon olamamasını ve linçlenmesini demet akalın A bağlamış 😱Aaaa sen geber be Allah daim etsin.![]()
2. MANAV VAKASI!
— POP•MAG (@PopMagTr) January 20, 2024
MasterChef Tahsin, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olmuş ve orada "Manav" kodlamasıyla Demet Akalın ve programı hakkında bir sürü şey söylemiş. Ayrıca Aramızda Kalmasın programına katılan MasterChef yarışmacılarına da "Çürük Meyve" benzetmesi yapmış. pic.twitter.com/0rFBXtPnYf
Demet ne alaka?Tahsin şampiyon olamamasını ve linçlenmesini demet akalın A bağlamış 😱
2. MANAV VAKASI!
MasterChef Tahsin, Kerimcan Durmaz'ın YouTube kanalına konuk olmuş ve orada "Manav" kodlamasıyla Demet Akalın ve programı hakkında bir sürü şey söylemiş. Ayrıca Aramızda Kalmasın programına katılan MasterChef yarışmacılarına da "Çürük Meyve" benzetmesi yapmış. pic.twitter.com/0rFBXtPnYf
Tahsin şampiyon olamamasını ve linçlenmesini demet akalın A bağlamış 😱
2. MANAV VAKASI!
Demet ne alaka?
Storylerde, twewrlerde eleştiriyordu Tahsin ve kankilerini. Bu tahsincik de sanıyor ki millet demetten görüp linçliyor bunlarıMal herif hareketllerini davranışlarını unutmuş![]()
Storylerde, twewrlerde eleştiriyordu Tahsin ve kankilerini. Bu tahsincik de sanıyor ki millet demetten görüp linçliyor bunları![]()
Aaaa kendini ne sanıyor ayol bu.Storylerde, twewrlerde eleştiriyordu Tahsin ve kankilerini. Bu tahsincik de sanıyor ki millet demetten görüp linçliyor bunları![]()
Seninki gençleşmiş geliniyle#MasterChefAllStar final reytingleri..
— Deniz TURAL (@DTural) January 8, 2024
Total | (1) | 7,47
AB | (1) | 9,60
ABC1 | (1) | 9,55 pic.twitter.com/9L8XnZJk44