Demet ablam da öyle düşünüyorRıfata helal olsun
Sonuç açıklandı mı? ESRA ABLAM ŞAMPİYON OLDU MU?
Yokk gııı öyle olsa havai fişekler hazır forumda patlatıp kafana atıcazSonuç açıklandı mı? ESRA ABLAM ŞAMPİYON OLDU MU?
Ben fişeği münasip bir yerine şey edip patlacağım. @Yakamoz-Asi @Angelica @Dosi @serhattYokk gııı öyle olsa havai fişekler hazır forumda patlatıp kafana atıcaz
Bu gönül @serhatt ın gönlü galiba herkese yer var @Carpe Diem @eemre @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi
Bu tipsizlere benim gönlümde yer yok.Yokk gııı öyle olsa havai fişekler hazır forumda patlatıp kafana atıcaz
Bu gönül @serhatt ın gönlü galiba herkese yer var @Carpe Diem @eemre @Angelica @Yakamoz-Asi @The_Erinch @Dosi
Pembe erdağı gibi 'ahhara ahgara' ' diye güldüm
@Maskeli Fedai ve @Özgür ile vardı bunlara da bakarsın benceBu tipsizlere benim gönlümde yer yok.
Spo ya niye alıryorsun ? @Maskeli Fedai ile @Özgür e kim bakacak?Pembe erdağı gibi 'ahhara ahgara' ' diye güldüm
------
@Maskeli Fedai ve @Özgür ile vardı bunlara da bakarsın bence
Sana bakacak halleri yokSpo ya niye alıryorsun ? @Maskeli Fedai ile @Özgür e kim bakacak?
Bana baksın diye yalvarmıyorum sen gibi.
hoşt be dur final puanlaması başladı .ssBana baksın diye yalvarmıyorum sen gibi.
kuzum ablaya helal olsun herkesi kapak etti başta 2021 olmak üzereKazı iyi pişirdiği an bitti bu iş zaten, MasterChef’in ikinci kadın şampiyonu.
kuzum ablaya helal olsun herkesi kapak etti başta 2021 olmak üzere
------
aaa tahsin bayıldı 😱
------
😱 😱
Aynen bayıldı son puandan önce ara verdilerKahkaha attım bayıldı mı harbi
Kahkaha attım bayıldı mı harbi
Kudurmalar başladıAdam Cemrenin hastalığı ile dalga geçmişti canlı yayında bayıldı.
Biri İnşAllah Elenirsin dedi Esradan önce kendi elendi.
Diğeri takımına 4. Aldığı kadını direk karşı takıma yolladı, mumun dan jelatin çıktı elendi..
KARMA İS BİTCH!
Sen bak bunlara.Pembe erdağı gibi 'ahhara ahgara' ' diye güldüm
------
@Maskeli Fedai ve @Özgür ile vardı bunlara da bakarsın bence