Edep-ahlak timsali olduğumu herkesler bilir.![]()
Bilmezmiyiz kuzum
Edep-ahlak timsali olduğumu herkesler bilir.![]()
Merci.Bilmezmiyiz kuzum![]()
Bence oğlanı sahipleniş şeklin yüzünden senden korktuğu için öyle diyorEdep-ahlak timsali olduğumu herkesler bilir.![]()
Bence oğlanı sahipleniş şeklin yüzünden senden korktuğu için öyle diyor![]()
Züğürt tesellisi.Bence oğlanı sahipleniş şeklin yüzünden senden korktuğu için öyle diyor![]()
Ben öcümüyüm de benden korksun ayol![]()
bence sen o kanal 7 deki oğlan için @serhatt ı @Yakamoz-Asi ile çarpar @Dosi ye böler @12.Adam ile toplar sonra hepsini bir çuvala koyup denize atarsınZüğürt tesellisi.![]()
Bu saydıklarını sana yaparsa bu tüm etiketlediklerin pek memnun olur.bence sen o kanal 7 deki oğlan için @serhatt ı @Yakamoz-Asi ile çarpar @Dosi ye böler @12.Adam ile toplar sonra hepsini bir çuvala koyup denize atarsın![]()
Göbek atarız.Bu saydıklarını sana yaparsa bu tüm etiketlediklerin pek memnun olur.![]()
Bu saydıklarını sana yaparsa bu tüm etiketlediklerin pek memnun olur.![]()
sizde göbek mi var da atıyoruz sıskalarGöbek atarız.![]()
Başka bir şey var.sizde göbek mi var da atıyoruz sıskalar![]()
Göbek atarız.![]()
Yapay göbek alırız sen yeter ki ÖL.sizde göbek mi var da atıyoruz sıskalar![]()
Ömer ben ne alaka diyorbence sen o kanal 7 deki oğlan için @serhatt ı @Yakamoz-Asi ile çarpar @Dosi ye böler @12.Adam ile toplar sonra hepsini bir çuvala koyup denize atarsın![]()
Ben cogu zaman zaten ben ne alaka diyorum icimden de seslenmiyorum artik.Ömer ben ne alaka diyor@Yakamoz-Asi
Ömer ben ne alaka diyor@Yakamoz-Asi
hayatım elin değmişken hepsini temizle gitsinBen cogu zaman zaten ben ne alaka diyorum icimden de seslenmiyorum artik.![]()
Yok ben seni temizlicem az kaldı kuaföre gideyim geleyim dehayatım elin değmişken hepsini temizle gitsin![]()
İşte bende iç sesini duyup dedimBen cogu zaman zaten ben ne alaka diyorum icimden de seslenmiyorum artik.
![]()
gelin başı yaptırıp kanal 7 binasına koşucan galibaYok ben seni temizlicem az kaldı kuaföre gideyim geleyim de
@12.Adam @serhatt @Yakamoz-Asi
------
İşte bende iç sesini duyup dedim![]()
Şimdiden eline sağlık.Yok ben seni temizlicem az kaldı kuaföre gideyim geleyim de
@12.Adam @serhatt @Yakamoz-Asi
------
İşte bende iç sesini duyup dedim![]()
Manyakgelin başı yaptırıp kanal 7 binasına koşucan galiba![]()
Kız atsınlar şu bücür denizi 🤮🤮Manyak![]()