Hazem
Favori Üye
TOTAL: 1.24 (33)Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.
AB: 1.36 (20)
ABC: 1.51 (25)
TOTAL: 1.24 (33)Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.
Çok beklersin, bu dizinin senaryosu bazı dizilerinki gibi 12lerden 6-7 reytinge düşürecek bir senaryo değil hamdüsenalar olsunMatematiği inkar etmiş olursun diyorum
yani 4 reyting alan bir dizinin 4.5-4.7 olması hayat kurtarır mesela yok sayamazsın
Ay neyse inşallah alev kazanır da 12 den 7 ye düşer o zaman inkar edemezsin
Gizli Kızılcık Şerbeti fanı o, diziye baya hakim maşallahÇok beklersin, bu dizinin senaryosu bazı dizilerinki gibi 12lerden 6-7 reytinge düşürecek bir senaryo değil hamdüsenalar olsun
İstemiyorumSen isviçreli kötü moderatörü mü istiyorsun?
Gizli Kızılcık Şerbeti fanı o, diziye baya hakim maşallah
Çok teşekkürler. Bu hazin olay reytinglere yansımış.TOTAL: 1.24 (33)
AB: 1.36 (20)
ABC: 1.51 (25)
Çok teşekkürler. Valla bu gün yoğundum pek kontrol edemedim reytingleriTekrar yazmamak için kendimi alıntılayayım
Seçim zamanları hariç ilk kez bu kadar iyi gitmiş sanırım, genelde 0'larda geziyorduÇok teşekkürler. Bu hazin olay reytinglere yansımış.
------
Çok teşekkürler. Valla bu gün yoğundum pek kontrol edemedim reytingleri
Skandallar bu programa yarıyor. Geçen sezon da kavga ettikleri bölümler reytingleri artıyorduSeçim zamanları hariç ilk kez bu kadar iyi gitmiş sanırım, genelde 0'larda geziyordu
Kızılcık Şerbeti senin dizinin 2.5 katını almışne mana😱
2022 de kalmışsın ben 7 gün masterchef izliyorum , pğazarları kirli sepeti + masterchef karışpıkKızılcık Şerbeti senin dizinin 2.5 katını almış
İnanmıyorum bu dediğine.2022 de kalmışsın ben 7 gün masterchef izliyorum , pğazarları kirli sepeti + masterchef karışpık
total kullarımızı inandırmak zorunda değilizİnanmıyorum bu dediğine.