29 Aralık 2023 Cuma Reyting Sonuçları

Bu akşam ne izleyeceksiniz/izlediniz?

• Diğer (Lütfen Belirtiniz)

Oy: 0 0.0%

• Kullanılan toplam oy
    15
  • Anket kapatılmış .
Ayol hande sevgini her fırsatta dile getirdiğin için olabilir :F

Neyse sen Konuya cevap ver dün kaset erken teslim edilmiştir diyordun, Feyza ablamın gece yarısından sonra yaptığı paylaşım da erken teslim edilmiş :F
------

Ekli dosyayı görüntüle 124888
Ne dersem diyeyim cuma gününün reytinglerine sokuşturmanın konuyla hiçbir ilgisi yok. :A Bahsettiğin kişi de şuursuzun önde gideni olduğu için mantıklı bir hareket beklemiyorum ama onun paylaşması benim dediğimi değiştirmiyor. :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Yedin lafları kaç bakalım :F :F :F :F :F :F :F
Ay niye kaçayım hile hurda ile cevap vermem ben ama çok kaşındıysan bak ülke çalkalansa da yükselenler var :F

------

Ayrıca masterchef de geçen cumaya göre 3 grupta da yükselmiş :X
Ne dersem diyeyim cuma gününün reytinglerine sokuşturmanın konuyla hiçbir ilgisi yok. :A Bahsettiğin kişi de şuursuzun önde gideni olduğu için mantıklı bir hareket beklemiyorum ama onun paylaşması benim dediğimi değiştirmiyor. :A
Yooo bence bir şeyi değiştiriyor aynı oyuncu dizideki Sahnede aynı reklamı yaptı gece de sosyal medyadan yani tepki göstermek yerine para tatlı geldi

Ayrıca bu kızın anası kim biliyoruz o yüzden kızılcığı da cuma konusunu da ilgilendiriyor bu durum :A

Aman ne yükselmiş 6 küsürden 7,13'e
8,12'den 8 buçuğa vay vay vay vay gözlerim yaşardı :F :F :F :F :F :F
Al o zaman silersin yaşlarını :A

images (23).jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Maç yok
Arka sokaklar yok
MasterChef eskisinin yarı reytinge düştü
Üstüne Ajda pekkan var tüm bu etkenler rağmen üç grupta da düşmüş kızılcık :))) dün akşam kasedi önceden teslim etmişlerdir diyen @Aserat a gece 00:30 sosyal medyadan Arap reklamına devam edilmesi şoku :F işte koca gözlü kız handoşuma laf edenler böyle çarpılır, ilahi adalet içlerine düştükleri bu ibretlik durum 🕋 :A

@Angelica @serhatt @cookies @Özgür @batuhankaralar @ozmoturk @The_Erinch @Hazem @Sherlock

Olmamıṣ.

Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.

• Okudum
Reactions: Keith Long
Ben de sana dedim ki 6 küsürden 7ye yükselse, 8den 8 buçuğa yükselse ne olur,

diğeri de 12 buçuktan 12ye düşsse ne olur anlamadın gitti :A
Matematiği inkar etmiş olursun diyorum :A

yani 4 reyting alan bir dizinin 4.5-4.7 olması hayat kurtarır mesela yok sayamazsın :A

Ay neyse inşallah alev kazanır da 12 den 7 ye düşer o zaman inkar edemezsin :A

Gel Konuşalım hiçbir grupta ilk 100'e girememiş, 2023'ü uğurladıkları için pasta kesmişlerdi, yakında veda pastası da gelebilir :A Müge ve Gülşen'in vedası daha önce bilinse daha iyi giderdi :A

Müge ve Gülşen'le 2. Sayfa 0.41 ( 106. ) / 0.55 ( 54. ) / 0.68 ( 48. )
Demet ve Jess'le Gel Konuşalım 0.23 ( 174. ) / 0.22 ( 147. ) / 0.29 ( 138. )

Maçın iptal edilmesi ve gelişen olaylar Orta Sayfa'ya yaramış.

1.24 ( 34. ) / 1.30 ( 20. ) / 1.51 ( 26. )

Orta Sayfa reytinglerini söyleyebilecek olan var mı ? Dün araplar muhabiri göz altına aldılar da reytingini merak ediyorum.
Tekrar yazmamak için kendimi alıntılayayım :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,175
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961