Eyüp'te bu fragmanı bugün izlemek istiyodu tamamiyle rezillik. Bu senemi de televizyondaki gereksiz dizilerden uzak tutmak istiyorum... (inşallah)
Eyüp'te bu fragmanı bugün izlemek istiyodu tamamiyle rezillik. Bu senemi de televizyondaki gereksiz dizilerden uzak tutmak istiyorum... (inşallah)
Kızılcık Şerbeti ve Ateş Kuşları dışında izlenecek bir şey yok. Bir de Kızıl Goncalar ve Kirli Sepeti.Eyüp'te bugün fragmanı izlemek istiyodu tamamiyle rezillik. Bu senemi de televizyondaki gereksiz dizilerden uzak tutmak istiyorum... (inşallah)
Ateş Kuşları bayağı sarıyor. Gızılcık Şörbeti arada sarıyo boş diyaloglar dolu ayrıca çok vasaaat.Kızılcık Şerbeti ve Ateş Kuşları dışında izlenecek bir şey yok. Bir de Kızıl Goncalar ve Kirli Sepeti.
Paramparçayım.@Emre Ozansoy Bu bataklığa düştüm kapatamıyorum saçmalık üstüne saçmalık🤮🤮🤮🤮🤮
------
Kapattım izlemeye gerek yook.
Akif'de çıkarsa diziyi bitirsinler. Diziyi ayakta tutan zaten Akif.Ekli dosyayı görüntüle 124951
Dün, medyada şöyle bir şey paylaşılmış. 112. Bölümde Asiye ayrılacak sanırım. Ek olarak, Akif veya Ömer'den biri daha çıkabilir haberleri dolanıyor.
118'de bitecek diye de bir haber dolanıyordu medyada. Su Burcu Yazgı Coşkun konusunda paylaşmıştım sanırım. Bakabilirsin. Bu tâbi bir iddia ama diğer çıkan haberler bu durumu güçlendirir vaziyette.Akif'de çıkarsa diziyi bitirsinler. Diziyi ayakta tutan zaten Akif.
Dizi yeni sezonda da devam edecek Asiye karakterinin kalması iyi oldu dizide oyuncu kalmadı. Suzanın çıkması şaşırttı. Aybikenin son bölümde yaptığına inanamıyorum İnşallah evi kurtarırlar.Kardeşlerim aynı oranlarda gitmeye devam ediyor, dün bir kısmını izledim. Sürekli aynı döngüde dönüyor olaylar. İki önemli oyuncu çıktı, daha ne kadar uzatılacak bakalım. Reyting erimeden bitirmezler gibi. Asiye karakterinin çıkacağı haberide yalan çıktı anlaşılan. Dizinin yeni sezondada devam edeceği söylentileri var. Artık öğrencilerin üniversiteli olup olumlu olayları yaşadıkları bir döngüye gitseler dizinin reytingleri yükselir ama sürekli hep aynı şeyler.