Sende zevk mi var hoşt. SsHay zevkinize, ikisi de beş para etmez.![]()
Sende zevk mi var hoşt. SsHay zevkinize, ikisi de beş para etmez.![]()
E yok artık. 😱Hay zevkinize, ikisi de beş para etmez.![]()
Görüp bildiğin bir şeyi neden bilmiyormuş gibi yapıyorsun?Sende zevk mi var hoşt. Ss
Neleri var da nelerini beğeniyon bi söylesene??E yok artık. 😱
Berk Ali'nin her detayı mükemmel.Neleri var da nelerini beğeniyon bi söylesene??![]()
Göz doktoru tanıdık var istersen hemen randevu alırız sana.Berk Ali'nin her detayı mükemmel.![]()
Hangisi ben pardon?
3.konuşanHangisi ben pardon?![]()
Şöyle bir gerçek var. Ben aldatılmam, aldatılanın aldatıldığı olurum.3.konuşandiğer ikisi gelin ve damat zaten yani kadınlara kaymadıysa ilgin sen olamazsın
![]()
Yan yalıdan kamera taktırıp izliyorum sizin evi, gelen gidenin haddi hesabı yokŞöyle bir gerçek var. Ben aldatılmam, aldatılanın aldatıldığı olurum.![]()
Yaz geldi ayol rıhtımda parti var her akşam ona geliyorlar sen yanlış anlamışsın.Yan yalıdan kamera taktırıp izliyorum sizin evi, gelen gidenin haddi hesabı yok
Neyse masterchef e döndüm ben çüzzzz
Berk Ali'nin her detayı mükemmel.![]()
Oğulcan diye kadın mı olur😱Yaz geldi ayol rıhtımda parti var her akşam ona geliyorlar sen yanlış anlamışsın.![]()
Ecünnülerin her şeyi ters ıyyyy. .ss
Laa bu Kadir ile Melisa sevgili değil miydi ? Nasıl saçma bı sezon başlangıcı bu
İzliyor musun ?Laa bu Kadir ile Melisa sevgili değil miydi ? Nasıl saçma bı sezon başlangıcı bu
Yoo izlemiyorum fragmanları izlemek yetiyor sağolsunİzliyor musun ?
Çok şükür.Yoo izlemiyorum fragmanları izlemek yetiyor sağolsun![]()
Evet sevgiliydiler ama kaza oldu, öldürdü.Laa bu Kadir ile Melisa sevgili değil miydi ? Nasıl saçma bı sezon başlangıcı bu